Skocz do zawartości

Zdjęcie

Piątek Trzynastego

• Please log in to reply
104 replies to this topic

Omar23.
  • Tematów: 9
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ja sie z dzisiejszego dnia nawet ciesze dwie 5 z matmy i początek ferii hehe :] .
  • 0

Lordofdragonss.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W sumie dopiero teraz, czytając ten post zdałem sobie sprawę że dziś (wczoraj) był Piatek 13go xD
  • 0

BioHazard.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie też 15 trzynastego to normalny dzień nic niezwykłego się nie stało :D
  • 0

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dzień jak to dzień, nic nadzwyczajnego się nigdy nie wydarzyło, a nawet jeśli to nic takiego nie pamiętam.
  • 0

#50 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.
  • Tematów: 0

Napisano

a jak dla mnie ten dzien jest akurat dobry :]
  • 0

Koszmar senny.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A dla mnie dzień jak co dzień, nawet nie zwróciłem uwagi na datę xD
Spadłem ze schodów bez poważnych obrażeń, tylko łokieć mi krwawił, co jednak nadrobił brak ostatniej lekcji polskiego.
  • 0

Metal Soldier.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rano drukowałem referat na biologie - z drukarki wydobyło się tylko parsknięcie i po chwili zaczęła pluć tuszem.
No nic, nagrajmy to na cd i wydrukujmy w sali informatycznej - spieprzyła mi się nagrywarka (==')
Ok, pen-drive, ale brat mi przecież niedawno zgniótł go nogą.

Tak oto zarobiłem 2 pały z biologii, jedną za brak pracy w terminie, drugą za "bzdurne" wg. nauczycielki wymówki.

Ale to się przecież mogło zdarzyć każdego innego dnia. I bywały takie bardziej pechowe, a nie były to dni 13, ani tym bardziej piątki :P

No i na koniec dnia dostałem 6 za wypracowanie na j. polski, czyli jednak ten dzień taki zły nie był.
  • 0

Funciek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie jakoś nic się strasznego nie działo

chociaż była wtedy wywiadówka, to... nie oberwało mi się a chociaż było dużo do powiedzenia xD
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Łahaaaaa, zdarzyło mi się wczoraj aż upuścić jedwab do włosów ;] naprawdę, tragedia jak sto pięćdziesiąt :D
  • 0

Qrczak11.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ech ... ja wczoraj nadciągnąłem mięsień podczas ćwiczeń, szturchnąłem ręką szklankę piwa i prawie cala zawartość się wylała oraz zaliczyłem jeden mały "słowny" przypał :))

Pierwszy raz w życiu mogę powiedzieć, ze piątek 13. był dla mnie pechowy ;)
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wreszcie mamy okazję naszą nie zgrabność, nieważność, brak wyciągania wniosków, brak koncentracji zrzucić na 13 w piątek. Piątek piękny dzień - dzień Bogini Wenus ^^.
Wlazłem w kałuże - dlatego że 13 piątek. Miałeś gały - gdzie lazłeś ^^
Wylałem " złoty płyn ". Gdzie ślepoto stawiałeś szklaneczkę.... A tak a propos ... za mało ~_ ~, czy za dużo było w Waści % wówczas ;-)...

Dobrze że jest ten 13 piątek - łatwo znaleźć winnego " _"
  • 0

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Komputer się przycinał wieczorem przez program Diskeeper (bo gdy go odinstalowałem przestał), ale to było skaranie boskie, bo był kradziony. Miałem też problemy z żołądkiem, ale to przez czipsy popite oranżadą. Jeśli miałbym to zwalić na piątek trzynastego, to wiele podobnych wypadków losowych musiałbym zwalać na inne dni :P
Podsumowując, nic się niezwykłego nie wydarzyło.
  • 0

#58 Gość_Bayakus

Gość_Bayakus.
  • Tematów: 0

Napisano

Piątek trzynastego zastanówmy się mój szczęśliwy dzień ale jakoś nic ciekawego mi się nie przytrafiło.
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A ja zapomniałem, że to był akurat taki dzień :D I faktycznie pecha troche w nim było, bo okazało się, że napęd w laptopie umarł i musi jechać do serwisu. Na szczęście w starym, nowy śmiga aż miło więc.. Można powiedzieć, że uniknąłem tego pecha przez doskonale zgrany w czasie zakup :D

Obraził się i się zepsuł :D

A cały Piątek Trzynastego to chyba ogromna ściema. Znając powiedzmy 400 osób (wg "Naszej-Klasy" :D ) mając dobry kontakt z powiedzmy setką, nie ma możliwości, żeby kilku osobom się nic nie przytrafiło akurat w ten dzień. Oczywiście od razu obwinia się tą datę i tak mit żyje dalej.

Teraz też zwalę winę za popsuty komputer na ten dzień, a gdyby nie ten wątek, w ogóle bym zapomniał o tym zbiegu okoliczności. ;)
  • 0

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Gdyby ten dzień przynosił pecha, to pecha miałaby zdecydowana większość lub wszyscy, a nie statystyczna ilość.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych