Napisano 27.02.2008 - 22:34
Napisano 27.02.2008 - 22:51
Napisano 27.02.2008 - 23:02
Napisano 28.02.2008 - 09:51
Hehe, ale w tym tekście pisze tylko co Izyda zrobiła Faktem jest że Horus został "zrobiony" przez martwego Ozyrysa ulepionym członkiem.tak chodzilo mi o to ale tez sposób w jaki przedstawiona jest Izyda,w micie nie jest to jakas nekrofilka,a poczecie horusa jest hm "niepokalane", nie tylko w micie ale tez w interpretacjach malowidel,ale tekst bardzo dobry,mam tez zastrzezenia co do 3 czesci filmu(choc osobiscie wierze w istnienie planu bilderbergow)odnosnienie wojny w wietnamie i ograniczen jakie mialy byc nalozone na zolnierzy ,hmm moze nad tym popracujue
Użytkownik Rockyyy edytował ten post 28.02.2008 - 09:52
Napisano 28.02.2008 - 22:24
Hehe, ale w tym tekście pisze tylko co Izyda zrobiła Faktem jest że Horus został "zrobiony" przez martwego Ozyrysa ulepionym członkiem.tak chodzilo mi o to ale tez sposób w jaki przedstawiona jest Izyda,w micie nie jest to jakas nekrofilka,a poczecie horusa jest hm "niepokalane", nie tylko w micie ale tez w interpretacjach malowidel,ale tekst bardzo dobry,mam tez zastrzezenia co do 3 czesci filmu(choc osobiscie wierze w istnienie planu bilderbergow)odnosnienie wojny w wietnamie i ograniczen jakie mialy byc nalozone na zolnierzy ,hmm moze nad tym popracujue
Napisano 06.04.2008 - 17:45
Napisano 10.04.2008 - 09:34
Napisano 18.04.2008 - 23:42
Jesli chodzi o czesc poswiecona religii to sa bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury. Na forum jest art. poswiecony pierwszej czesci filmu, jak poszukasz to znajdziesz i sie przekonasz. Co do reszty, to mozliwe, ze sa pewne grupy ludzi, ktore maja znaczacy wplyw na to co dzieje sie na swiecie.Skad wiesz, ze stek bzdur?
Jeśli chodzi o temat WTC to zdecydowanie najlepszy, oparty na wydarzeniach, których każdy z nas mógł być świadkiem, tezy dobrze nakreślone i poparte faktami.
Temat banków i spisku illuminati już nie tak bardzo mnie zaciekawiły, ponieważ nigdy mnie to nie interesowało.
Film to wg mnie dobry PSY-OP, dobrze oddziałuje na postrzeganie widza i jest opiniotwórczy, czy do końca mija się z prawdą? Myślę że nie, chociaż stanowi bardzo zręczne zestawienie faktów. Trochę przeraża to jak niektórzy ludzie zaraz po obejrzeniu go zmieniają zdanie (i wyznanie).
[Ze strony twórców:]
Część pierwsza jest po to by nas wprowadzić w świat manipulacji
jak również jest sitem przez które wielu przebić się nie zdoła
Część druga jest sitem dla pseudo zapaleńców teorii spiskowych
Te dwie pierwsze części mają na celu poprowadzić tych najbardziej wytrwałych
do części trzeciej która jest właściwym przesłaniem tego filmu
Napisano 19.04.2008 - 11:49
a Ty jestes pustym nieukiem...
czlowieku nie pisz, ze sa to same bzdury bo chyba nie wiesz o czym mowisz. Wiele informacji zawartych w 1 czesci jest prawdziwych, wiele nie.
Denerwuja mnie komentarze, ze ktos przeczytal cos o Horusie i nie zgadza sie z tym co jest w filmie.
Czlowieku siegnij do paru zrodel i dopiero cos pisz bo oni tego co jest przedstawione w filmie nie wyssali z d*py.
Czyli jednak nie oszustwo. Poza tym sa rozne tego przyczyny.Globalne ocieplenie to oszustwo, którym nas karmią. W rzeczywistości cały Układ Słoneczny się ociepla.
To co, banki Rotszyldow nie moga dodrukowac te pare mld $?Wprowadzaja podatek weglowy (podatek od oddychania !!!!!!!!!), ktorym zasponsoruja nowy rzad.
To czy obecne czasy sa dobre czy zle to oceni historia w przyszlosci.Czytajcie wiecej na temat tego spisku bankierow to zobaczycie CZEGO ONI NAPRAWDE CHCA.
Chca zniewolnic ludzkosc na zawsze!!!
Ty jestes najlepszym przykladem.Zobaczcie, ze woda jest fluoryzowana. Fluor to trucizna i jest wynikiem ubocznym produkcji aliminium.
Male dawkowanie fluoru przez dluzszy okres czasu powoduje PODATNOSC NA MANIPULACJE (sprawdz sam w internecie !!!)!!
Niewolnikami? Prawdziwa wolnosc to mial chlop panszczyzniany, albo robotnik za czasow socjalizmu. Kazdy system narzuca pewne reguly.LUDZIE OBUDZCIE SIE bo jestescie niewolnikami tego systemu i nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy.
70% waszych dochodow idzie na podatki, ktorych OGROMNA czesc idzie na splate odsetek bankierom.
poczytajcie o ZUSie, inflacji (czyli wlasciwie podatku nakladanych na ludzi niebezposrednio).
OTWORZCIE OCZY
Nie wspomniales nic o dzumie, ospie, ktore kiedys dziesiatkowaly cale narody. Czyj to byl wtedy spisek? Wiele z obecnych chorob to zasluga rozwoju cywilizacji.zobaczcie ile chorob sie ostatnimi czasy pojawilo, ptasia grypa, aids, Gulf War issue, SARS i wiele wiele innych i co myslicie, ze nagle mamy taki ogromny wysyp chorob w tak krotkim czasie???
Czy chcac do was dolaczyc potrzebna jest pisemna zgoda rodzicow?bedziemy organizowac MIEDZYNARODOWY ruch oporu
Napisano 22.04.2008 - 15:01
Napisano 22.04.2008 - 17:16
Napisano 29.04.2008 - 10:54
Napisano 29.04.2008 - 19:28
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych