Napisano 05.07.2007 - 22:11
Napisano 05.07.2007 - 22:12
to są jednostki chorobowe o jakich symbolach wedle terminologii WHO?
Napisano 05.07.2007 - 22:12
Napisano 05.07.2007 - 22:17
O i jeszcze socjotechnika sie poslugujemy, bo na pierwszy rzut oka niby sie wydaje ze to pokrewne sprawy, a jedyne co je laczy to koncowka -izm, bo mechanizm i podloze dzialania jest zupelnie inne. Bo ekshibicjonista i sadomasochista moze byc zarowno homo jak i hetero, bo orientacja nie ma tu nic do gadania.Przykłady: Homoseksualizm, Ekshibicjonizm, Sadomasochizm...Itp
Tu nikt nikomu nic nie wtlacza do glowy, ja swoje zdanie wyrazam na podstawie logicznego myslenia, skonczie z ta socjotechnika ludzie.To, że w tej chwili homoseksualizm nie istnieje jako choroba to nie znaczy, że nią nie jest. Obecna wiedza medyczna nie jest ostateczna i niezmienna. Jesli homo jest całkowicie naturalne jak hetero to w takim razie zoofilia też? A nekrofilia też? A pedofilia? Przecież ona to też taki normalny sposób realizocji swoich potrzeb seksualnych. Dlaczego mamy dawać prawa homoseksualistom a tamtym nie? Przecież to też normalne, są tacy ludzie co tak lubią, to niech mają możliwość pobrania się ze swoją kozą. bronicie homoseksualizmu a pozostałe dewiacje odrzucanie bo homoseksualizm ma potężny lobbing i jego popieranie jest poprawne polityczne a wy daliście się zmanipulować. Pewnie gdyby od 30 lat wtłaczano wam do głowy, że zoofilia jest super i powinna mieć równe prawa to też byście tego bronili.
Napisano 05.07.2007 - 22:18
Zawsze gubię się w tego typu dowodach.To, że w tej chwili homoseksualizm nie istnieje jako choroba to nie znaczy, że nią nie jest.
Jesli homo jest całkowicie naturalne jak hetero to w takim razie zoofilia też? A nekrofilia też? A pedofilia? Przecież ona to też taki normalny sposób realizocji swoich potrzeb seksualnych.
Napisano 05.07.2007 - 22:19
O i jeszcze socjotechnika sie poslugujemy, bo na pierwszy rzut oka niby sie wydaje ze to pokrewne sprawy, a jedyne co je laczy to koncowka -izm, bo mechanizm i podloze dzialania jest zupelnie inne. Bo ekshibicjonista i sadomasochista moze byc zarowno homo jak i hetero, bo orientacja nie ma tu nic do gadania.
Napisano 05.07.2007 - 22:23
Napisano 05.07.2007 - 22:25
Napisano 05.07.2007 - 22:40
Napisano 05.07.2007 - 22:47
Wszystko trzeba opierac na szkodliwosci spolecznej. I teraz pytanie. Jak mozna porownywac potepianie homoseksualistow do potepiania pedofili, czy innych nekrofili ? w jaki sposob przecietny homoseksualista szkodzi spoleczenstwu ? a w jaki pedofil czy nekrofil ?
Mysle ze podstawowym problemem u ludzi jest kojarzenie homoseksualizmu glownie z paradami i tymi idiotami w kolorowych ciuszkach i lancuszkach, bo to tak samo jak mowienie, ze kazdy pijak to zlodziej.
Napisano 05.07.2007 - 22:49
Napisano 05.07.2007 - 22:54
no wiec wlasnie, skoro sa nieszkodliwi to w czym problem ? co mnie obchodzi ze ktos kopuluje ze swoja krowa w oborze ? a co do nekrofilii to bym nie powiedzial, chyba ze ktos chcialby zeby wlasciciel zakladu pogrzebowego zabawial sie z cialami naszych bliskich.pedofil szkodzi ale jak szkodzi zoofil czy nekrofil? przeciez tez są społecznie nieszkodliwi
Napisano 05.07.2007 - 22:58
problem w tym że tylko homoseksualiści (na razie) żądają specjalnych praw. To że nie obchodzi Cie podobnie jak mnie kto z kim kopuluje to co innego, a prawa do małżeństw czy adopcji to już zupełnie co innegono wiec wlasnie, skoro sa nieszkodliwi to w czym problem ?
Napisano 05.07.2007 - 23:03
Napisano 05.07.2007 - 23:07
Adopcji to i ja jestem przeciwny, ale cywilny zwiazek malzenski ? dwojga ludzi ktorzy tego chca ? komu to szkodzi, oprocz faktu ze dzieci z tego nie bedzie (cale szczescie) ? A raczej chyba nie musimy sie martwic, zeby nekrofile albo zoofile zadali praw malzenskich bo te zboczenia maja na celu tylko i wylacznie zaspokojenie fizycznych potrzeb.problem w tym że tylko homoseksualiści (na razie) żądają specjalnych praw. To że nie obchodzi Cie podobnie jak mnie kto z kim kopuluje to co innego, a prawa do małżeństw czy adopcji to już zupełnie co innego
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych