Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

exio.
  • Tematów: 29
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

no ja tez tak mam, ze ide albo nawet biegne a tu ni ch**a, takie spowolnienie

nienawidze tego

albo ze gdzies wlaze a pozniej spadam i sie łóżka łape lol
  • 0

UFO Amator.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak zwykle ktoś mnie zabił lub chciał zabić ...
  • 0

..::Marta::...
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mi moi szkolni znajomi... Jak zwykle coś narozrabiamy :)
  • 0

limonka.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj się zorientowałam, że przynajmniej raz w tygodniu śni mi się, że jestem w mieszkaniu mojej babci. W różnych okolicznościach, ale tam. Muszę to wykorzystać ;D
  • 0

Izdeb.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aktualnie moje sny są do Hulia nie podobne... aczkolwiek jak byłem mały powtarzał się u mnie ciągle 1 koszmar... Wracałem z tatą do domu, byliśmy już w połowie drogi gdy ktoś nas zaczepiał i mówił, żebyśmy się spieszyli bo nie zdążymy. Biegniemy szybko, wbiegamy do klatki a tam wielka kula stacza się do piwnicy, mój tata bezskutecznie próbuje ją zatrzymać, ale na marne... właśnie w tedy gdy kula stacza się do piwnicy staje się coś złego (od pęknięcia mojego ulubionego baloniku po śmierć matki) Te sny były straszne. Dobrze, że już z 10 lat sie nie powtarzają :P
  • 0

Satisek.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ja ostatnio zauważyłem że nie można ufać zegarkom w snach. Na dodatek często mam sen że prowadzę samochód... a ja nie umiem prowadzić i prawie zawsze kończyło sie to jakimś debilnie dziwnym wypadkiem. Ale zazwyczaj sny są po prostu tak dziwnie i bezsensowne że szkoda gadać.
  • 0

Crowmare.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja ostatnio często mam sny w których główną role grają... zombie.
Oglądałem wiele filmów z zombie, było też sporo gier ale nigdy jakoś sie ich nie bałem.
Za to w snach boje sie ich panicznie.
A najgorsze sny jakie w życiu miałem były pare dni temu. Z powodu obrazu "The Hands Resist Him", ale to już opisałem w temacie o obrazie.

Często jest tu wymieniany sen o lataniu...
Piękna sprawa.
Miałem go jedynie raz. Mam nadzieje że nie ostatni.
Muszę kiedyś znaleźć czas na opanowanie LD, narazie po prostu jestem leniwy.
  • 0

crc.
  • Tematów: 34
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mi sie czesto sni cos takiego, stoje w polu pszenicy obok mnie osoba niewiem czy to kobieta czy mezczyzna, ale znajoma i mi bliska. Pole jest ogromne, a za nim rozposciera sie widok gor. Na jednej z gor widac bernardyna szczekajacego (jest on dosyc daleko, ale jak to w snach dobrze widac) obok niego osoba, chyba zmeczona albo siedzaca wyglada jak przewodnik gorski albo ratownik. Bernardyn jest zywotny, szczeka, kreci sie. Niedaleko po mojej lewej stronie jest jest niski mur ~1-1,5 metra z przejsciami co chwile, tak ze bez problemu mozna przez niego przejsc. Zaraz za murem ladny maly kosciolek i male miasteczko. Ladne w stylu renesansowym, wyglada mi to na niemieckie miasteczko, przynajmniej we snie cos mi tak mowi. Mieszkam w czyms co wyglada jak schronisko pttk jest ono nie daleko pola z pszenica. Kiedy wchodze do pokoju zawsze lezy tam plecak, jest ciasno, lozka jak na koloniach. Jest tam pare pokoji, ale zawsze ide do pierwszego po prawej. Czasem w pokoju siedzi kumpel.
Z grubsza to wszystko co mi sie sni, sen ten snil mi sie z 7 razy juz, wie ktos moze co oznacza? Zaczne wam pisac tutaj inne moje sny jak mi sie przypomna albo przysnia, bo mam mase powtarzajacych sie snow, niektore zakrecone strasznie ;d
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A dziś śnił mi się sen erotyczny, nie powiem, niezły był ; D Ale nie opiszę dalej, bo tu małe dzieci też siedzą i czytają : P
  • 0

Kornelia.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W moich snach czesto pojawia sie moj wlasny pogrzeb, przyjaciele, szkola czy tez, ze jestem jakas czarodziejka czy tam wojowniczka (chyba za duzo bajek ogladam;>>).
  • 0

limonka.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

następny częsty motyw - ubikacje w których zero prywatności i jazda tramwajem bądź autobusem. To się robi męczące :o
  • 0

Anaheim.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm.. teraz nie zauwarzylem zeby mi sie cos powtarzalo ale wczesniej bylo takie cos :

Jedziemy samochodem i po jakims czasie spadamy w dol (przepasc, zakret itd. a nawet auto samo z miejsca lecialo w gore i nagle w dol) wszystko sie konczylo gdy moj kuzyn mial wypadek..

imo, wszystkie takie powtarzajace sie sny moga bys proroczymi w jakis sposob :)
  • 0

Bastir.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najwięcej snów miałem takich, że uciekałem przed czymś. Nie wiedziałem wogóle co to jest, ale miałem wrażenie że to coś mnie goni. Albo że jestem w pokoju, włączam światło i nie zaświeca się, a jak już się zaświeci to takie jest słabe światło że ledwo widać przedmioty. Nie cierpię snów takich że biegam tak wolno że nie mogę nikogo dogonić.
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie najczęściej pojawia się tak motyw, że jestem w jakim kompletnie nieznanym i wymyślonym przeze mnie miejscu, a jetem święcie przekonany, że to np. Trójmiasto albo moje mieszkanie (nawet jak jestem na zewnątrz).
  • 0

_MajoR_.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi się śni często ze unoszę się nad autostradą tuż nad dachami samochodów osobowych, nagle odwracam się i widzę ze wprost na mnie jedzie ciężarówka, w czasie uderzenia budzę się nagle ze wstrząsem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych