Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Sny, w których latam są tak realne, że czasem zastanawiam się czy to faktycznie tylko sny ;) To jeden motyw.

Kolejny: oślepiające światło :/ Nie wiem skąd się bierze tak silne, ale dochodzi jakby z nieba. Nie potrafię przy nim otworzyć oczu za żadne skarby świata. Męczę się niczym zwierzę w klatce, ponieważ chcę coś zobaczyć, ale nie mogę. Czuję się, jakbym straciła wzrok. Straszne są te sny.

Następny motyw: znajduję pieniądze (ściślej mówiąc - monety), które zbieram z podłogi. Zwykle jest ich bardzo dużo. Ja je zbieram, a ich przybywa i przybywa.

Sny ze światłem i lataniem od jakiegoś czasu śnią mi się rzadziej, ale jeszcze z dwa lata temu, przynajmniej raz czy dwa razy w tygodniu doświadczałam któregoś, bądź obu :o A te z pieniędzmi śnią mi się regularnie może od roku.
  • 0

.:p!nkola:..
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie jest to miasto. Normalne miasto. Powtarza sie odkad bylam dzieckiem. We snie znam w tym miescie kazda ulice, i nigdy nie bladze. Nie przypomina mi ono zadnego odwiedzonego przeze mnie miasta. Wiem tylko ze jest ono nad morzem i ma port. lol
  • 0

Migdalo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moje sny są chyba takie „normalne”. Rzadko kiedy śnie(na tyle aby wstać i pamiętać to) ale jak już to są to wymieszane zdarzenia te które ostatnio miały na mnie jakiś głębszy wpływ + marzenia bądź skryte pragnienia.

Ostatnio mi się śniło, że ze swoją panną miałem jechać autobusem do stolicy, ale musiałem się wrócić do domu bo zapomniałem czegoś, jednak dziwnym trafem nie zdążyłem na busa i gdy przyjechałem dziewczyna była smutna. Potem powiedziała mi, że przez to wszystko wzięła pożyczkę na 27tysięcy a ja wtedy ją porzuciłem... :| dziwne i bez ładu i składu – cały sen opierał się na naprawdę wielu całkowicie zbieżnych motywach.. czarny mecedes, sklep u mnie na wsi, wyjazd do Warszawy, dziewczyna, pakowanie walizek, kupowanie w sklepie mleka :o

Raz śnił mi się taki sam sen jak kiedyś – ten motyw czuje, że już parę razy mnie nawiedzał. Stare drzewo które rośnie na mojej działce, studnia koło niego i huśtawka
  • 0

rymmajster.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi często się śni coś dziwnego typu kolejki na której są jakieś kulki jak łańcuszek i one strasznie szybko latają a potem tak zwalniają taki wolnyyy sen, dziwne :P
  • 0

Emkacf.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi dość często śnią się katastrofy lotnicze...Później widzę spalone samoloty...karetki...policję...no i spalonych ludzi wynoszonych na noszach albo ich kości porozrzucane po ziemi.
  • 0

Indigo.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Często śni mi się stacja kolejowa tyle że raz pojawia się ona w postaci stacji metra, a czasem jako zwykła stacyjka przy lesie. Zazwyczaj kolejka z niej wyjeżdżająca wiezie mnie na jakąś małą wieś a w przypadku metra, nie mogę zdążyć na pociąg a ten odjeżdżając "wsysa" mnie na tory :hm: . Wiem że głupie, ale w końcu to tylko sen...
Z tego co jeszcze pamiętam często śni mi się pustynia z fioletowym piaskiem oraz "wioska" zbudowana z piasku a w niej ludzie wyglądem przypominający Beduinów, że niby takie zaludnienie, targi itd, ale towarzyszy mi wtedy poczucie samotności i ignorowania, następnie jak zwykle wszystko znika i pozostaje sama pustynia (te miasto to tak jakby Fata Morgana)...
  • 0

Victo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie jest to winda, za kazdym razem gdy do niej wchodze i naciskam na ktore pietro chce pojechac winda i tak dziala po swojemu, np. po nacisnieciu przycisku winda zaczyna jechac na gore, nie zatrzymuje sie, tylko dojezdza do jakis w ogole nie istniejacych pieter, po wejsciu na jedno z nich mialem wrazenie jakby wszystko dookola emanowalo jakas energia, albo swiatlem

Dokładnie taki sam sen mi się kiedyś powtarzał.. Zdarzało się też że winda się zatrzymuje i nie chce ruszyć x|
  • 0

Obywatelka AM.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mi się często śni, że gram w Diablo albo znajduję się w normalnym świecie tylko pełnym postaci z Diablo. Ale nic w tym niezwykłego, biorąc pod uwagę jak lubię w to grać ;)
  • 0

bolek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie najczęstsze podczas snów jest chrapanie i to tkie okropnie straszne, ze mnie budzi ze snu.
  • 0

casanova.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja mam dziwne sny, morze, ludzie, ostatnio małe dzieci, pokazywały mi jakieś miasta na mapie.. nie kiedy dziewczyny, a reszty nie pamiętam.
  • 0

mareczos.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi najczęściej śnią się miejsca które chociaż trochę przypominają jakieś otoczenie z domu, podwórka itd. Mimo tego że jestem gdzieś indziej to zawsze jakiś szczegół jest taki jak w moim otoczeniu :
  • 0

casanova.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zapomniał bym dodać, nie raz mam sny prorocze, jak narazie dwa co miałem się sprawdziły.
  • 0

mettin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to więc bardzo możliwe że to co Ci się śni to zapowiada że utkniesz w windzie ;]
  • 0

casanova.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tylko z kim? :)
  • 0

Wurdulak.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

średnio raz na tydzien sni mi sie jakis durny, nierzadko straszny motyw z mostem, a to mnie policja goni i uciekam mostem, albo np. ide i jakis potwór wyskakuje, nie wiem czemu tak sie dzieje... :|
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych