Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Please log in to reply
238 replies to this topic

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się śnią takie sny, że można by z nich zrobił wysoko-budżetowe filmy gatunku horror.
Kiedys mi sie snilo przez kilka miesiecy to samo, budze sie w nocy i ide do kuchni a tam
jest wiedzma. Ja probuje uciekac a nagle sie przewracam i ona mnie wciaga do siebie jakas sila,
bezsensu, ze za kazdym razem w tym snie wchodzilem do tej glupiej kuchni zamiast ja rozwalic z
wysnionej broni lub zdolnosci...
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dziś robiłam statystykę snów z tego miesiąca i wyszło mi dziewięć snów, w którym jechałam tramwajem bądź autobusem. Siedem razy zakupy. Sporo.
  • 0

viatora.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie kiedys czesto snilo sie, ze ktos mnie goni, dobiegam do domu, zamykam drzwi na klucz a po sekundzie okazuje sie, ze sa one nadal otwarte. Ostatnio zainteresowalo mnie jednak cos innego, z gory przepraszam ze zasmiece, ale nie chce zakladac nowego watku, a odkad bylam tu stalym bywalcem tak sie to forum pozmienialo, ze mam problem ze znalezeniem okreslonych watkow. W niedlugim odstepie czasu powtorzyl mi sie podobny sen, nie jestem pewna czy to byl sen czy namiastka tego calego oobe. Opowiem, bedzie ciut dlugie, mam nadzieje, ze poczatek nie bedzie perwersyjny ;) : a wiec, mieszkam sobie z narzeczonym. Pewnej nocy nie moglam zasnac, plus z jakiegos powodu nie bylam w humorze i strasznie denerwowal mnie chlopak, ktory zasypiajac co chwila zdzieral ze mnie posciel ;) w koncu tak sie wkurzylam (te babskie humory ;] ), ze poszlam spac do drugiego pokoju. Tak tam sobie lezalam, patrzylam chwile na okno (laptop jak zwykle byl wlaczony i niemrawo oswietlal pokoj), poczulam nawet jak cos sie skrada do mnie po poscieli, pomyslalam, ze pewnie moj kotek. Jednakze, nie moglam zasnac i stwierdzilam, ze wracam do chlopa :-). Stojac u progu pokoju z poducha w rece powiedzialam, ze przyszlam bo "cos" jest w moim pokoju (pewnie mialam na mysli kota). Polozylam sie, zasnelam, nagle uslyszalam ze z jakiegos powodu facet na mnie krzyknal tak, ze sie przebudzilam :/ chwile lezalam w ciszy, po chwili zapytalam sie, czemu na mnie nakrzyczal; on cos belkotnal i spal dalej. Po chwili dotarlo do mnie, ze nie bylo zadnej wycieczki do drugiego pokoju, zadnego lazenia po mnie mojego kota (naprawde czulam jak cos idzie do mnie po poscieli, czulam nacisk), zadnego powrotu i zadnego darcia sie na mnie. Chodzi mi o to, ze to wszystko bylo tak realne, ze sama nie wiedzialam, czy mi sie przysnilo, czy stalo sie naprawde. Pozniej zdalam sobie sprawe, ze drugi pokoj byl zamkniety na klucz i na pewno go nie otwieralam. Mial ktos cos takiego - taki mega realny sen? Cos podobnego powtorzylo sie pozniej jeszcze raz tyle, ze przebudzilam sie czujac uprzednio piszczenie, wibracje i nerwowe nawolywanie mnie po imieniu przez mojego chlopaka (ktory w rzeczywistosci spal). Dzieki za ewentualne odpowiedzi :)

p.s. czytalam kiedys, ze oobe mozna osiagnac idac spac na kilka h, nastawiajac budzik gdzies w srodku nocy, robiac cos przez chwile i kladac sie znowu spac. Ten drugi raz w sumie tak wygladal - spalam, pozniej obudzilam sie bo siostra wrocila w nocy z jakiejs imprezy, pogadalam z nia chwile i znowu poszlam spac. Nie wiedzialam, gdzie umiescic ten wywod, a ze chcialam o tym napisac, napisalam tutaj :)
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mógł to być po prostu realny sen, miałam coś podobnego - wieczorem nastawiłam się, że od razu po przebudzeniu zapiszę swój sen (gdy miałam zrobić pierwszy wpis do dziennika snów). Nagle zorientowałam się, że się obudziłam, więc wstałam szybko z łóżka i rzuciłam się po kartkę, a tu... dzyń dzyń i obudziłam się naprawdę ;p
  • 0

Patrykk.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi śnią się sny z lataniem ale jakeś dziwne bo latam tak jak bym pływał { najczenściej żapką } albo take duge skoki :D
Kedys miałem taki dziwny sen o UFO o tym jak zrobili sonsiadowi krengi w polu ale take małe bo ma pole 100m na 50m :D
  • 0

kananod.
  • Tematów: 15
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mnie od kilku dni śni się rynek jakiegoś miasta w nocy,są tam krzesła,parasole itp.
Ogólnie ciekawo :D
  • 0

BlackSanctum.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1. Przede wszystkim mój ukochany, on śni mi się praktycznie codziennie.
2. Sierp (nie mam pojęcia, czemu i skąd on się w moich snach bierze.)
3. Wątek uciekania długim, ciemnym korytarzem przed kimś/czymś, kogo/czego się boję.
4. Burza.
5. Postaci i głosy ostrzegające mnie przed moim chłopakiem, mówiące, że on jest demonem, szatanem (haha, to już wiemy :D ), albo czymś w ten deseń i że chce mnie skrzywdzić..
  • 0

psych0dela.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi często śni się duch Piłsudskiego... :o
  • 0

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie często śni się facio który mnie goni i chce do czegoś zmusić.
Jednak ostatnio śnią mi się wielkie wille które mają kilkanaście pięter, jednak nie mogę wejść wyżej niż na 2 piętro, ponieważ na wyższych poziomach straszą duchy i boje się tam wchodzić. Jednak raz weszłam na 3 piętro jednak nie mogłam tam długo wytrzymać bo czułam czyjąś obecność.
Myślę, że są to poziomy świadomości, a duchy to symbol czegoś co mnie blokuje i nie pozwala iść dalej/wyżej. Kto wie może kiedyś uda mi się wejść na kolejne piętra :mrgreen:
  • 0

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

SEXXX TO CO NAJLEPSZE HAHAHAHA.
  • 0

dendryt44.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi najczęściej śnią się puste pola, stepy...
nie wiem co to oznacza, ale bardzo często budzę się i jestem przerażona sama nie wiem czemu. =='
potem znowu zasypiam i śnią mi się jakieś inne głupoty.
następnej nocy znowu to samo...
  • 0

Cassiopeia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

- basen (dziwne, bo wcale nie przepadam za tym miejscem, chociaż sny są raczej przyjemne)
- dziwna jaskinia, którą muszę się przejść, żeby wrócić do domu
- ostatnio Obiekt Moich Westchnień, ale to dosyć zrozumiałe, bo bardzo często o nim myślę
- moja stara szkoła, do której uczęszczałam przez 9 lat (podstawówka + gimnazjum)

Próbowałam zaobserwować jakiś stały obiekt-klucz, ale nie mam czegoś takiego chyba ;|
  • 0

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

SEXXX TO CO NAJLEPSZE HAHAHAHA.

Bardziej chodzi o G*W*A*ł*T, ale w sumie na jedno wychodzi, raz chciał zabić mi rodzinę, bo nie chciałam wyjść za niego za mąż :P
  • 0

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak ale ja mowilem o sobie :rotfl:
  • 0

PawelKotlega.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi sie ciagle snia stuacje z poprzedniego dnia, rozne, ale przedstawiaja sie tak, no jak powinny byc, ze np o taki prozaiczny przyklad - stoje na glownym, chce mi sie pic, nie ma sklepu, a we snie jest tak pokazane ze juz wczesniej mogle te wode czy co innnego kupic to potem by mi sie pic nie chcialo bo bym przeciez mial jakis napoj, no i takie wlasnie mam sny, jakgdyby powrot we snie do przeszlosci i pokazanie najlepszego rozwiazania, heh, smieszne troche,
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych