Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

mareczos.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się śni zazwyczaj to co robiłem w ciągu dnia.. Tak chyba każdy ma tylko w śnie to troche inaczej wyglada. Wydaje mi sie ze sny to odtworzenie tego co w ciągu dnia robiliśmy i o czym myśleliśmy. Czasami widzimy dziwne miejsca a mogą one był z przeszłości lub z naszych myśli. Nasz umysł, mózg odtwarza to.
  • 0

Ohtar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się prawie codziennie śni że nie mogę biegać ani mówić i w każdym z tych snów tylko raz ktoś coś mówi, wszystcy inni przez cały czas milczą, zawsze zapamiętuję taką kwestie :P
  • 0

Fortunatus.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

-moi bliscy
-cokolweik ale wszystko na tle mojej wiochy:P dlatego trudno mi jest zczaic czy to sen choc czasem dobre filmy fantasy mozna by bylo nakrecic
  • 0

Lubię ciastka.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ostatnio często mam sny w których świat się kończy... Nie jest to przyjemne, jak mogłabym się nakierować na myślenie o czymś przyjemniejszym?
  • 0

Buger.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moje sny które najczęściej mi się siną to:
  • sen o spadaniu (kiedy mam już uderzyć o ziemie to się lekko dobudzam i czuję jak bym spadł na łóżko)
  • coś o średniowieczu
  • raz miałem sen że walczę z moim własnym demonem ale kto wygrał nie wiem sen się skończył fajną scena jak w jakimś serialu :D

• 0

Koszmar senny.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi sie powtarza...

Porwanie, ucieczka, czasem śmierć. wszystko wywołanie stresem z którym sobie nie radze.

A w wakacje sen o spadaniu dokładnie jak u Bugera

Co do ucieczki to nie będe opisywał a co do porwań:

są to terroryści albo związkowcy radni (rosjanie), a zamykają mnie w supermarkecie xD
  • 0

Clover.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się ciągle powtarza motyw zalania miasta (mieszkam nad morzem) i ogólnie wzburzone morze. No i oczywiście ucieczka przed utonięciem, choć w rzeczywistości bym się tak nie zdążyła namęczyć pewnie ;)

Poza tym... Stara fabryka, zakurzona, szara. Windy. Klatki schodowe nocą, zwłaszcza takie w wieżowcach. Ostatnimi czasy też moja własna śmierć i to, co następuje po niej.
  • 0

Tao.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1. śni mi się, że spadam z jakiejś dużej wysokości, a jak już jestem zaraz przy ziemii, to sę budze i okazuje się, że spadłem z łóżka.
2. Różne niestworzone rzeczy, które nie wiem jak mogą być możliwe.
3. Ostatnio śni mi się III wojna światowa. Głównie atak USA na Iran. Ten sen wygląda tak: Budzę się rano (jeszcze na tych wakacjach) włanczam komputer, patrzę na wiadomości na onet.pl, a tam wiadomości typu "Jednak Iran ma bombę atomową", "USA zbombardowało bazy w Iranie, w których znajdował się uran. Ogromna chmura radioaktywna zagraża światu", "czy rozpoczęła się III wojna światowa?" I co najważniejsze pamiętam z tych snów o III wojnie światowej, to że rozpoczęła się prawdopodobnie na początku sierpnia tego roku, a na pewno jeszcze w tym roku. I ciekawe jest to, że to jest świadomy sen. Wiem, że mi to się śni i staram się jak najwięcej zapamiętać.
  • 0

eros_14.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Musze Wam powiedzieć że moje sny są bardzo dziwne.
Zazwyczaj śni mi się dalsza historia mojego dnia.
Np wczoraj jechałem autem i już byłem zasypiający to śniło mi się że usypiam za kierownicą i budzę się by zachamować.
  • 0

daf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy moja wypowiedź tu pasuje, bowiem sen ten wystąpił u mnie zaledwie trzy razy, w dodatku ostatni raz kilka lat temu...

Mianowicie, śniło mi się, że wracam do domu, wszystko było całkiem naturalne, jak w rzeczywistości. Gdy wchodziłem po schodach, nagle okazało się, że drzwi do mojego mieszkania... nie ma. Jest mieszkanie nr 5, a naprzeciwko - nr 7 (ja oczywiście mieszkam pod 'szóstką') ;). Dziwne jest to, że gdy śniło mi się to za pierwszym razem, nie byłem w owym śnie zdziwiony, czy zszokowany. Pamiętam, że usiadłem przed domem i na coś czekałem, nie pamiętam na co ;).
Natomiast przy drugim i trzecim takim śnie, pamiętałem dobrze, że sytuacja taka pojawiła się w moim poprzednim śnie i przez to wiedziałem, że to sen. Dziwne i zarazem rewelacyjne uczucie - być w śnie i wiedzieć, że to to wszytko nie jest realne. Rewelacyjne pod tym względem, że sen był bardzo realistyczny i wszystko wygladało jak w rzeczywistości ;).
  • 0

Heavy_metal_Jezus_012.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi coraz częściej śnią się zjawiska nad przytodzone. Nie wiem... To przez te forum? :)
  • 0

Satisek.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Zazwyczaj sni mi sie jeden wielki miks dnia powszedniego. Jak zrobiłem sobie maraton w oglądaniu anime d.gray-man(40 odcinków około 14 godzin oglądania) to śniły mi sie postacie z tego anime, przeplatały sie przez cały sen który czasami miał coś z nimi wspólnego a czasami nie. Czasami zdarzają mi sie takie ciekawe sny że jeden wątek ciągnie sie przez całą noc, raz nawet w nocy wstałem i poszedłem do kibla a sen który snil mi sie wczesniej wrócił. Najbardziej zaszedl mi w pamięci sen w którym byłem w zaświatach (to nie żadne wizje, zwyczajny sen) pamiętam chyba z 10 scen z niego. Spotkałem sie z dawna nauczycielką, słyszałem opowiesci kumpli jak umarłem, widziałem swój dom, wielkie fajerwerki w postaci bomb atomowych które nauczycielka skomentowała tekstem "Nie możemy umrzeć ani zniszczyć tego świata więc ludzie nie oszczędzają sobie na fajerwerkach". jeden z fajniejszych snow jaki mialem
  • 0

Constantine.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najczęściej ? Moja własna śmierć w jakiś dramatycznych okolicznościach.
Albo śmierć kogoś kogo znam.
Ogólnie to mam dość makabryczne sny jeżeli już jakiś pamiętam to nie są one zbyt wesołe.
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A mnie każdej nocy śni się co innego; sny te powiązane są z różnymi motywami, nasuwają skrajnie różne wrażenia i wydają się w żaden sposób ze sobą nie wiązać. Są po prostu całkiem inne. Wczorajszej nocy śniło mi się, że całowała mnie jakaś dziewczyna. Siedziałem w sali (na lekcji, wykładzie - nie wiem), a ona co jakiś czas podchodziła i mnie całowała w usta. Chyba ponadto miała azjatyckie pochodzenie. Przyjemny sen. A dzisiaj, że operowałem szlifierką kątową. Coś chyba ciąłem, ale nie pamiętam już co, musiałem być bardzo ostrożny i wiem, że przypadkiem, prawie pociąłem jakąś ważną metalową maszynę. Więc chyba wszystko ze mną w porządku.
  • 0

atolon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zwykle śni mi sie latanie :D Nie takie ze wysuwam lapke przed siebie i fruu, tylko że walczę z jakimś przeciwnikiem z anime Dragon Ball i rzuca mną w budynki.. zwykle to się konczy Genki Damą z mojej strony, a szkoda bo sny całkiem fajne :(

Przeważnie moje sny to jakieś wojenki, czasem głupie zabawy z kumplami by sie popisać przed dziewczynami ( z skutkiem tragicznym )

2 dni temu mi sie śniło że z kumplem zabiłem człowieka, a potem dostaje smsa od innego kumpla "widzialem all przez kamere, ile dmg ?"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych