Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

Vorbis.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś, lata temu, często mi się śniło, że jestem rambo i przebiegam obok pobliskiej elektrowni. To miało pewnie związek z pegasusem, na którym często grywaliśmy z kolegą w tamtych czasach, w takie gry jak contra. :roll:
  • 0

Dramo.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się kiedyś często śniła podróż statkiem, i tu was zdziwię, bo nie kosmicznym, a takim z czasów piratów z Karaibów.
Opiszę wam teraz ten sen. Wypłynęliśmy z jakiegoś miasta, nie wiem dokąd, bo w tym czasie tracę pamięć. W drodze powrotnej spotykamy jakiś o wiele większy statek, który dziurawi nam żagle, lecz udaje nam się go zniszczyć. W tym momencie tracę połowę załogi, i narzeczoną (której nie znam, ale czułem po tym jakiś dziwny smutek). Wpływając do portu, przed nami pojawia się tornado :lol2: i rozwala nam kompletnie żagle, wpadamy na skałę, której wcześniej nie było :wtf: rozbijamy się, załoga panikuje i idziemy na dno. Przez 10 sek widzę siebie, po czym się budzę.
Sen był w częściach, powtarzał się dopóki całego nie zapisałem, a jedna część była co tydzień.
  • 0

Mickey.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1. To snilo mi sie kiedys, teraz juz raczej nie. Otoz wchodze sobie do windy w moim bloku, wciskam 10 pietro(nie wiem czemu, bo mieszkam na innym) i winda zaczyna jechac... ale zaraz, powinna zatrzymac sie na 10 pietrze! A tutaj widze w okienku ze pietro jest... 12(wogole nie ma takiego u mnie w bloku)
Wysiadam, a tam dziwny widok. Wielka przepasc, a nad nia wisza na jakichs dzwigach ogromne metalowe kije, jakis ogien... straszny widok, sam nie wiem czemu... nie pamietam nigdy jak ten sen sie konczy :/
Wiem ze jest cos dalej, ale nie wiem co...

2. To sni mi sie caly czas, nie rozumiem jakie moze miec przeslanie, ale zaczyna mnie to juz wkurzac powoli.
Leze na ulicy, kolo mnie jada samochody. Nie moge sie podniesc, moge sie tylko turlac w jedna i druga strone unikajac jezdzacych samochodow, oczywiscie strach niesamowity. Konczy sie ten sen w momencie kiedy... jakis samochod mnie przejedzie :/

3. Tutaj z kolei jade w pociagu, normalny pociag, nic szczegolnego. Dojezdzam na miejsce (zupelna wiocha, trawa wszedzie dookola, zadnego domu, nic. Spotykam jakas osobe(to jest mezczyzna, ale nigdy nie wiem jak wyglada :/ ), rozmawiamy, po czym wracam znowu pociagiem. Najczesciej jest tak ze wyskakuje z niego na jakiejs stacji(wyskakuje w biegu) po czym wpadam na tory I ZNOWU JEST TO SAMO CO W 2 SNIE. Jestem przyklejony do torow i unikam pociagow ...
Zakonczenia sa rozne, a to odklejam sie od torow i przychodze do domu w jakiejs wsi, gdzie w malych klatkach sa jakies konie i inne zwierzeta (O_o), a to pociag mnie przejezdza...

Nie mam naprawde pojecia co oznacza to przejezdzanie przez pociag i samochod i unikanie pojazdow...
Moze ktos mi pomoze? Powtarza sie to naprawde czesto...

Naprawde nie mama po
  • 0

Ixodides.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hm... u mnie standardowo (chyba) :D

- problemy z bieganiem (50KG buty)
- spadanie z wysokosci konczy sie zawsze upadkiem na podloge :D
- potkniecie sie o kraweznik zawsze szarpie mi organizmem :)
- jak mi sie snia zeby, to nigdy nie wrozylo nic dobrego
- jak mi sie sni syf to tak samo
- krew zawsze na dobrze
- notoroczynie snie, ze ktos z bliskich umiera
- raz w zyciu mialem niekontrolowany :P
- jak bylem maly to moglem zeskakiwac z budynkow, okien, ogromnych wysokosci i uciekac :)
- wszystkie samochody zawsze w moich snach sa otwarte i ruszaja po nacisnieciu pedala gazu

z tych dziwniejszych

- zginalem raz w snie w wypadku
- moj pokoj sni mi sie czesto jako osobny dom.
- zaden potwor nigdy mnie nie dopadl w snie.
- nigdy nie snil mi sie zaden swiety
- raz mi sie snilo ze sie zbudzilem, poczym zostalem nawiedzony przez ducha i zbudzilem sie tym razem naprawde.
- jak bylem mlody to jezdzilem samochodami bez problemow a teraz kiedy wiem jak sie jezdzi to mam problemy :)
- raz przezwyciezylem "Wolne bieganie"

Wiecej mi na mysl nie przychodzi.
  • 0

Neq.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi ostatnio często się śni dawne mieszkanie, w którym mieszkałem 8 lat temu.
  • 0

Anarki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja zapamiętałem taki jeden sen z wakacji. Siedzę sobie na lekcji, gdy nagle wpada terorysta i mówi, że wysadzi szkołę. Umieram i staję się duchem. Idę z kolegą do swojego domu i widzę moją mamę jak wychodzi z psem. Pies biegnie w moją stronę, i zaczynam go głaskać. Jednak mama mnie widzi i zaczynam płakać. A jest to takie dziwne uczucie, że nie wiem jak to nazwać. I wtedy ona odchodzi i kończy się sen.
  • 0

MaryJane.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Parę lat temu kilka nocy pod rząd śniło mi się, że ktoś mnie ciągnie za rękę, a ja jestem tak jakby wtopiona w beton i stawiam taki opór, jakbym była w wodzie. I taki dziwny dźwięk zmieszany z drapaniem w ścianę.. Brrrrr, jak to sobie przypominam, mam ciary na plecach :mrgreen:
  • 0

iskiero.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mialem sen ktory powtarzal sie tak samo.. Ide w jakims pomieszczeniu chyba tunel. zeskakuje na tory i patrze jak pociag jedzie w moja strone (normalnie czlowiek sie budzi?) No i oczywiscie BOOM! pociag przejechal ja podnosze sie z torow wskakuje na murek podchodze do sciany gdzie jest lustro. Widze siebie w lustrze lapie za przdniego zeba i odpada potem nastepny zab az nagle wszystkie! :o

Mialm ten sen chyba ze smialo moge powiedziec 10 razy. Ktos zna sie na snach?

dzieki
  • 0

MaryJane.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Masowe wypadanie - uwolnienie się od zatruwających życie problemów. Może także oznaczać brak środków do zdobywania pokładów energii, zaopatrzenia..."

Słyszałam kiedyś, że zęby w śnie oznaczają jakieś nieszczęście, ale jak widać sennik mówi inaczej :D
  • 0

Millowisck.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mi często śni się wojna, w której biorę udział z przyjaciółmi, albo w której ich straciłem. Nic ciekawego i przyjemnego.
  • 0

MaryJane.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się w dzieciństwie śniło, że wszyscy znajomi, kuzyni i osoby z którymi byłam emocjonalnie związane przepadali na moich oczach. Mianowicie przez moją wieś przepływa rzeka Dunajec, a z inną miejscowością łączy nas most. Tymże mostem jechaliśmy. Jednak po prawej stronie nie było barier i właśnie te wszystkie osoby spadały... Ja z rodzicami jechałam lewą stroną :o A w te wakacje zonk... most nam remontują :|
  • 0

wersyliusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sny są zwierciadłem osobowości,ekranem dzięki któremu wiemy co nas będzie czekać w przyszłości.Tak jest w wielu przypadkach,gdy idę ulicą zdaje mi się że ma deja vu,tak sam z osobami nowo poznanymi:)
  • 0

MaryJane.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam dokładnie to samo, tylko zazwyczaj w czasie lekcji :o Ale najśmieszniejsze jest to, że w ogóle nie przypominam sobie, żeby coś takiego mi się śniło :|
  • 0

Slawex.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ostatnio tak około 10 razy snili mi sie tacy ludzie cienie. Za kazdym razem im uciekam ale oni zabijaja kogos z mojego otoczenia rodzine,znajomych.Pamiętam ze wygladali tak samo ale jakos potrafilem ich rozróżnić.Na przykład 7 pazdz walczyłem z 4 z 1 niepamietam co sie stało w 2 rzuciłem w czyms,wczesniej zabił mi dziadka
bo był w tym samym pokoju co ja ale mnie nie trafił uciekłem przez balkon.3 zaswieciłem swiatło i zdechł a przy 4 sie obudziłem.
  • 0

MaryJane.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No mi się kiedyś śniło, że obcy atakowali moją wioskę i niszczyli dosłownie wszystko, strzelali czymś ze swoich statków :mrgreen: A mój tata ubrał się i chciał wyjść, a my go zatrzymywaliśmy. On na to, że musi iść na nowennę :o Inny sen jest o tym, że w mojej wsi wybuchła bomba rzucona przeze mnie i moich sąsiadów, a u mojej sąsiadki w oknie widziałam ufoka coś a'la Marsjanie atakują :rotfl:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych