Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Moja lista rzeczy występujących w snach może się niektórym wydawać trochę "chora", ale mimo wszystko ją tu napiszę ;)

No więc najczęstszymi rzeczami, jakie robię we śnie, są stosunki seksualne z młodymi dziewczynami, nocne spacery po jakichś osiedlach bądź to lasach, koncertowanie z jakimś zespołem rockowym (w roli wokalisty!). Z takich mniej "chorych" czynności wymienić mogę ratowanie dziewczyn (wszędzie te kobiety :P ) w centrum Katowic po uderzeniu meteorytu (mówi wam to coś? ;) ), zaś w najspokojniejszych snach poprostu rozmawiam z jedną ze znajomych.

Kiedyś w snach jeszcze likwidowałem w Iraku amerykańskich Marines, ale to było wieki temu :]

To, co najczęściej pojawia się w moich snach, to dziewczyny i szkoły (zarówno podstawówka, jak i gimnazjum, muzyczna i technikum). Ostatnio do rzeczy najczęściej występujących w moich wizjach dołączyły różne instrumenty muzyczne, typu fagot ("dęciak", na którym gram na co dzień) i gitara elektryczna...
  • 0

tH.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W dzieciństwie często śniło mi się, że jakiś idiota z butem na głowie i niebieską kurtką ciągnie mnie w stronę kaloryfera za nogi.

Obecnie ze snów zapamiętuje bardzo mało i napewno nie układają się w całość pod względem tematycznym.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A w moich snach powtarza sie

-wojna
-strach, lek ,ucieczka
-mnustwo rannych i zabitych
-bron bez amonicji
-obozy

Normalnie to wszystko związane z wojną :-(
  • 0

Ófnik.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1 to że władam światem  
2 to że niszcze świat  
3 eksplozje atomowe

Ooo drugi Hitler nam tu rośnie :P
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

w moich snach powtarza się :
- zdarzenia które przeżyłem już w życiu doczesnym
- to że wszycy mnie nienawidzą
- wojna atomowa
  • 0

mcbury.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi sie sniła kiedys wojna z UFO..... :-/
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mi sie sniła kiedys wojna z UFO..... :-/

W moi snach UFO przynajmniej kilkakrotnie lądowało na polu sąsiada... :}
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Kiedyś najczęściej miałem to co większośc czyli:
1. Latanie.
2. Ucieczka- i to jest ciekawe, bo pomimo tego, że sny o tej tematyce wywoływały strach to jednak hmm tęsknie za nimi, bo ucieczka łączyła się też często z lataniem, chodzeniem po ścianach itp, a jak wiadomo sen czasem bardzo się zbliża do rzeczywistości pod względem odczuć, tak więc było to fajne...
3. Zęby- a w zasadzie najczęściej było to niesamowicie mocne zaciskanie szczęk, w zasadzie sam nie wiem czy był to sn czy naprawdę tak zaciskałem.
4. Bzyczące robactwo wchodzące mi do różnych części ciała :/
Ostatnio bardzo rzadko pamiętam swoje sny, ale jeden który pamiętam bardzo dobrze to taki z trójkątnym UFO, najprawdopodobniej atakującym miasto, po tym gdzieś uciekałem w jakimś lesie i tyle pamiętam.
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam znów dziwny bardzo motyw - miałem już go, ale pare lat temu dosyć regularnie.
Mianowicie - biegnę pod górę, ułożoną z jakichś śmieci, bel drewna itp., po to by wyskoczyć na wielki skład owego drewna, belek z uciętych drzew znajdujących się na wielkim polu, polanie ... jakie szczęście wtedy czułem, to masakra ... nie wiem dlaczego :)
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A ja mam znów dziwny bardzo motyw - miałem już go, ale pare lat temu dosyć regularnie.
Mianowicie - biegnę pod górę, ułożoną z jakichś śmieci, bel drewna itp., po to by wyskoczyć na wielki skład owego drewna, belek z uciętych drzew znajdujących się na wielkim polu, polanie ... jakie szczęście wtedy czułem, to masakra ... nie wiem dlaczego :)

Hehehe dobre :)
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

4. Bzyczące robactwo wchodzące mi do różnych części ciała :/

Toż to musi być ciekawe uczucie ;)

Ja miałem ostatniej nocy coś takiego, że leżę w kościele przed ołtarzem, jest jakaś msza, w pewnym momencie ksiądz mówi do któregoś z leżących obok mnie wiernych: "Tobie nie dam błogosławieństwa, bo ty jogę uprawiasz"...

Normalnie to rzadko miewam takie "kościelne" wizje.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mi sie czesto sni jeszcze smoja smierc na schodach przed domem
a dokładnie uciekam przed kims w aucie, dobiegam do furtki w połowie drogi do dzwi domu dostaje chyba jedna kulke w plecy(trudno mi tu powiedziec czy 1 2 3) wiem ze niemam sił otwozyc dzwi, to dzwonie na dzwonek, ktos otwiera przerazony krzyczy i po czym zbiega sie moja cała rodzina, i tak umieram

Nawet niewiecie jakie to dziwne uczucie
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Do mnie kiedyś jacyś terroryści strzelali w garażu mojego domu...
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh, 2 raz wżyciu miałem sen ze skokami narciarskimi :)
Nie wiem czy jest coś lepszego ... jak dla mnie :) (pewnie jeszcze piszę pod lekkim wrażeniem, ale wątpię bym zmienił zdanie znacząco).
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

U mnie co jakiś czas powtarza się jakieś miasto - na pewno europejskie, z dobrze zachowaną średniowieczną zabudową i renesansowym pałacem przed którym jest duży plac. Duzo jeździłem po Europie ale jeszcze nie odnalazłem tego miasta.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych