Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

DEN.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niektore sny sa hardcorowe ale nie przytocze przykladow bo nie dokonca je pamietam ale wiem 2 rzeczy: sa hardcorowe i to ze najczesciej pojawiam sie w nich ja. 8-)
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ejael ja znalazłem moje miejsce ze snów i prawie sie rozpłakałem, jest jakies 20 km od mojej miejscowosci, sniło mi sie ze tam zakopałem bron, pistolety z walki, teraz tylko potrzebuje wykrywacz i udowodnie braciom ze to miało miejsce :smile:

Też dostrzegacie coraz bardziej rozprzestrzeniającą się tendencję do unikania końcówek "om" ? I tak mamy potem "bracią" zamiast "braciom", etc. - NHolokaust
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

MatoIto, powodzynio - trzymam kciuki :crazy:
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja

Napisano

Ja również...to musi być cudowne uczucie, odnaleźć miejsce widywane w snach...
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Ja również...to musi być cudowne uczucie, odnaleźć miejsce widywane w snach...

To będzie coś więcej niż potwierdzenie snu :)
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest potężny bodziec umacniający w wielu fundamentalnych rzeczach jak np. przekonania, wiara ... mobilizuje piekielnie. Powodzenia :)
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Niewiem jak to okreslic, to jest tak jakby stracic całkowicie pamiec, ona wraca tylko urywkami w snach. To jest straszne, niewiadomo co jest fikcją snu a co prawdą z popszedniego zycia, jesli one miało zeczywiscie miejsce.

Ja zawsze powtarzam, to ze urodziłem sie, w tej a nie innej rodzinie w tym miejscu, ma jakies szczególne ukryte znaczenie, i musze zrozumiec, do czego zostałem wybrany

Tego sie nie wie, to sie czuj gdzies w podswiadomosci :-(
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

znajdziesz te bron to bedzie naprawde niesamowite, to spowoduje ze uwierzysz naprawde mocno w reinkarnacje i bedziesz sie przy okazji mogl sie sprzeczac potem z ksiedzami ;]
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh, przy okazji jednego z koszmarów miałem wgląd we wnętrze starego kościoła stojącego obok mojego domu, nie widziałem go jeszcze ... muszę sprawdzić czy się w pewnym stopniu to pokrywa z rzeczywistością :)
  • 0

#70 Gość_inga

Gość_inga.

Napisano

W moich snach, powtarza się często II wojna światowa, ucieczki, zawalające sie mosty, wybuchy bobm atomowych (z których zawsze sie ratuję), UFO w róznych formach i sytuacjach, oraz sny prorocze , których nie znoszę.
Większość snów niestety pamiętam, chociaz czasem wolałabym nie.
  • 0

LysinkaMat.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prorocze sny równiez miewam :( . Juz dwa razy znalazłem sie w sytuacji w realnym świecie , która wcześniej mi sie przyśniła. Jest to zwykle jedno znaczące ujęcie w danej sytuacji... Wtedy człowiek przypomina sobie nagle ze juz to przezył we własnej głowie i Pac - ogarnia dziwne uczucie. Aha i wiem na 100% ze nie jest wywołane to rutyną pewnych czynności.

Co do snów śnia mi sie podróze , sytuacje miłosne , znajomi... Niestety wszytko za bardzo pokręcone... :lol :
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja też poszukam swojego miasta ale może mi na tym upłynąc całe życie :) bo to miasto może być w każdym państwie zachodniej Europy z wyjątkiem skandynawii. Ale coś czuję że kiedys, niespodziewanie i całkiem przypadkowo je odnajdę.
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja nieszukałem mojego miejsca ze snów poprostu przejezdzałem obok i je zkojazyłem
  • 0

M@ti.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie często śnią się sny o II wojnie światowej. Dzierże wtedy CKM i strzelam do niemców(rzecz jasna kule się mnie nie imają).

Co do tych proroczych snów: ja to żadko kojarze ze snami, wydaje mi się wtedy, że mam deja vu.
  • 0

Tony Montana.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie sie kiedys snilo ,ze szedlem droga ,wlazlem na jakas łąke na ktorej byl pies ,uwiazany i w dodatku za wysokim plotem ,szczekal wiec pokazalem mu "f*uck you".No wkoncu nie mial do mnie zasiegu. Gdy nagle sie zerwal z tego przypuszczam lancucha i jakos bokiem wyskoczyl przez ten plot i odgryzl mi reke (widzialem jak mi ja wyrywa i tryska krew :surprised: ,tak na marginesie).
Mialem drugi sen 2 czy 3 dni temu jak ide ta sama droga i widze ta łąke ,tyle ze psa tam nie widzialem...ale WE SNIE pomyslalem mniej wiecej tak: "przeciez mi sie kiedys to snilo ,pies mi tu reke uchapal". Potem sie obudzilem i zastanawialem o co chodzilo...
Wszystkie sny ,ktore uwazam za wazne ,nad ktorymi sie potem zastanawiam snia mi sie zawsze nad ranem - dziwne.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych