Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powtarza sie u was w wiekszosci snow ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

Lachon.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się śni, że matka goni mnie za to, że zbiłem szklankę a potem przez nią dostaje kuratora. .... -.-
  • 0

Fantasmagoria.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

w każdym śnie od około miesiąca słyszę ostatnio imię - Eliza, powtarzane w kółko
kompletnie nie wiem o co w tym chodzi

a ogólnie moje sny to steki kompletnie nie pasujących do siebie rzeczy - typu, ja stoje na parkingu a napoleon z jego wojskami otaczają ten parking :))
  • 0

Kaiochin.
  • Tematów: 36
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mi się czesto śni, że kogoś bliskiego próbuje uratować ale choćby nie wiadomo co zrobie i tak zawsze ten ktoś umiera. I ostatniu często zaraz po wchodzeniu w stan snu gdy jestem jeszcze na wpół świadomy :D czy jakoś tak :D słysze czyiś krzyk o.O ale mam nadzieje, że to wina przemęczenia :D
  • 0

_MajoR_.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się śni że jadę szybko samochodem i nagle wpadam do jeziora/rzeki i zaczynam tonąć, kiedy już nie wytrzymuje braku powietrza próbuje złapać oddech i orientuje się że mogę oddychać pod wodą...
Tak uświadamiam sobie że śnię i wykonuje jeszcze parę testów rzeczywistości (są opisane na forum), tym sposobem mogę się wyżyć kiedy miałem zły dzień... rozerwać się... ale najfajniejsze jest to że pamiętam to tak jak by to była jawa...
  • 0

your_choice.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja mam sny o różnej tematyce, kiedy naczytałem się o ufo - dostałem ufo w śnie. Kiedy zakochałem się widziałem tą osobę w śnie. Sny bardzo różne klasyczne, uciekanie, lub inne.. zwykłe sny..
  • 0

Michalson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szkoda, że rzadko pamiętam swoje sny, bo te które pamiętam są naprawdę odjechane :) Kiedyś regularnie powtarzał mi się motyw statku - płynę statkiem, widzę statek itd. Teraz sie pewna dziewczyna powtarza :D
  • 0

kiraa.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe to mi się często śni, że ktoś mnie goni lub okradam jakiś super strzeżony bank^^ Ehh za dużo filmów akcji oglądam ;)
  • 0

glinas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi często śnią się ogromne centra handlowe, gigantyczne budynki, baseny i szkoła. Akcja snów zawsze dzieje się w nocy.. ogólnie bardzo fajne klimaty mam w snach, dlatego lubię spać. ;)
  • 0

Metal Soldier.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się śni szkoła, ale taka w krzywym zwierciadle, jakby ją Tim Burton reżyserował w filmie...

Pochmurne niebo, wyblakłe kolory wszystkiego w szkole, smutne sylwetki uczniów.

No i zwykle w śnie występuje jakaś strasznie dziwna sytuacja, np. Al-Kaida atakuje szkołę, mamy bombę w szatni itp. itd. ...
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja mam przeważnie koszmary, bądź strasznie durne sny, które przynoszą mi często pecha w real live...
  • 0

wafel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szczerze mówiąc, nie zdarza mi się, żeby śniły mi się podobne rzeczy. [oczywiście, chodzi o sny, które pamiętam ;D]
Jeden sen o tym, drugi o tamtym, następny jeszcze inny..sny chyba zawsze będą wielką niewiadomą :D
  • 0

Kryczmen.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi sie najczęściej w snach powtarzają ludzie którzy mają anomalie genetyczne , czyli np. Dziewczyna z 4 rękami itp.
  • 0

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mi tez snia sie dziewczyny, ale zdrowe, bez zadnych anomalii. ;)
  • 0

#134 Gość_Burnago

Gość_Burnago.
  • Tematów: 0

Napisano

Mi się często śni, że nurkuje z jakąś fajną koleżanką ( :D ) w zalanej wodą, ciemnej toalecie w jakimś starym szpitalu... zupełnie jak by powódź była. :o LD niestety jeszcze wtedy nie udało mi się wywołać. >/
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A mnie najczęściej, że jadę windą np. na ósme piętro, a gdy ma się zatrzymać, to jedzie dalej w górę, mimo że tam niczego nie ma. To już kilkanaście razy mi się śniło.

No i standardowo że idę gdzieś, ale w ogóle się nie poruszam <lol>
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych