Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krzysztof Jackowski znowu miał racje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
706 odpowiedzi w tym temacie

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dziury to już śmiech na sali, oczywiście wsadzą tam geny roślin. Ale po co? Bo inaczej nie przetrwają?

Tylko, że te dziury istnieją. Są fizycznym namacalnym dowodem, a nie wytworem fantazji.
Niektóre rośliny zapadają w rodzaj hibernacji w odpowiednich warunkach.

Globalna wojna niszcząca życie na całej planecie?

Do zabicia 90% populacji USA wystarczy 1 bomba atomowa (od EMP zabraknie dostaw żywności, wody i leków).
To wnioski amerykańskich światowej klasy specjalistów od broni EMP.
Właśnie skończyłem tłumaczenie, zabrałem się za poprawki błędów w moim tłumaczeniu raportu (dla Kongresu) Komisji ds. Zagrożenia ze strony ataku EMP wobec USA.
Stoimy w momencie, gdy zabraknie odstraszającego czynnika atomowego.
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tylko, że te dziury istnieją. Są fizycznym namacalnym dowodem, a nie wytworem fantazji.

Wcale nie zaprzeczam faktu istnienia tych dziur, tylko śmieję się z ich domniemanej przez pana Jaskowskiego funkcji.

Do zabicia 90% populacji USA wystarczy 1 bomba atomowa (od EMP zabraknie dostaw żywności, wody i leków).

Ludzi można by wszystkich wybić.
Ale całe życie?
"Kwiatki chowamy do ziemi, ludzie się będą bić. Pan Jackowski tak powiedział, musimy uratować życie na tej planecie."
  • 0

NanBeiDaXia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To wnioski amerykańskich światowej klasy specjalistów od broni EMP.
Właśnie skończyłem tłumaczenie, zabrałem się za poprawki błędów w moim tłumaczeniu raportu (dla Kongresu) Komisji ds. Zagrożenia ze strony ataku EMP wobec USA.
Stoimy w momencie, gdy zabraknie odstraszającego czynnika atomowego.

W sumie ww post off topic, ale niech będzie:

No nie tak od razu. Znam tekst który tłumaczysz. Chodzi o to że na skutek efektu Impulsu Elektromagnetycznego (EMP - Electro Magnetic Pulse) przepalą się wszelkie urządzenia elektroniczne na dużym obszarze, wszelkie komputery, elektroniczne sterowniki itp. Może nawet instalacje zapłonu w nowoczesnych samochodach. Chyba że będą ekranowane. Mogą być też zwarcia w liniach energetycznych. Ale to nie do końca takie pewne no a poza tym, musiałby to wg obecnych hipotez, być bardzo silny ładunek nuklearny o sile przynajmniej 1 megatony albo więcej, który eksplodowałby nad centralną częścią USA na wysokości kilkudziesięciu kilometrów. W sumie nikt tego nie sprawdził, jest to teoria. Artykuł jest tendencyjny, z ukierunkowaniem na Iran, który rzekomo mógłby zaskoczyć USA wystrzeliwując rakietę balistyczną u wybrzeży USA z przerobionego statku handlowego... Tyle że Iran nie ma i długo mieć nie będzie głowic o sile 1 megatony i takich pocisków balistycznych które taką głowicę mogłyby przenieść na odległość ponad 3 tysięcy kilometrów...

Po prostu kolejny fabrykowany argument aby zaatakować Iran. Niedługo. Może nawet w listopadzie... Doprawdy lepiej by było, aby to Iran zniszczył USA a nie odwrotnie, ale to już zupełnie inna historia...
  • 0

Santeri.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tzn. wiara w te bzdety i smuty uczyni mnie natychmiastowo dorosłym?
Za stary na to jestem.

Zasadniczo nie wierzę żadnym jasnowidzom, ale Jackowski wielokrotnie udowodnił swoje umiejetności. Bardziej ufam jemu nim róznorakim Czanelingofcom. Oczywiscie istnieje szansa że jego najnowsze wizje to wierutna bzdura wpisujaca się w kultywowane ostatnio w fundacji Nautilus robienie pół-boga z Człuskiego (?) jasnowidza. Mimo wszystko to o czym mówi Jackowski MOŻE sie zdarzyć. To o czym mówią różnorakie Blusumy Godchildy i Bille Mayery nie zdarzy się na pewno.
  • 0

#140 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.
  • Tematów: 0

Napisano

zniszczenie zycia na ziemi jest absolutnie niemozliwe, jak ktos mysli ze jakas bomba
czy 100 tys bomb atomowych jest w stanie zniszczyć zycie jako takie, to sie mysli.

hasło rzucone przy kawie przez pana J. dot. przechowania genów i połaczenie tego
z działalnoscią ufo wydaje mi sie lekko smieszne i przyznaje tu racje Mr. Mojo Risin.

Niech Jackowski tam jedzie, zbada teren, wejdzie do dziury :D etc, niech zabiorą jakich naukowców
opracują jakis powazny i obszerny raport na ten temat.

a te pare słów, śruba, bylina, geny, p. J. spowodowało to ze na mojej twarzy zagoscil usmiech, nie dlatego
ze to wszystko jest bez sensu ale dlatego (jak juz wyzej wspomniałem) lubie go za sposob bycia.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

zniszczenie zycia na ziemi jest absolutnie niemozliwe, jak ktos mysli ze jakas bomba
czy 100 tys bomb atomowych jest w stanie zniszczyć zycie jako takie, to sie mysli.

Oczywiście na pewno jakieś życie by przetrwało. Na sto procent owady. Żyją one od milionów lat.
Przetrwały wszystkie epoki lodowcowe i wymarcie dinozaurów.

Zasadniczo nie wierzę żadnym jasnowidzom, ale Jackowski wielokrotnie udowodnił swoje umiejetności. Bardziej ufam jemu nim róznorakim Czanelingofcom.

Oczywiście. Chodzi głównie o to, że on nie jest showmanem. On tego nie robi dla jakiegoś ogromnego rozgłosu i kasy. Widać, że jest to raczej prosty człowiek. Sam miałem kilka "przeczuć" i według mnie całe "jasnowidzenie" polega na tym, że się to "czuje".
Raz np. słuchałem radia. Na samym początku reporter miał wymienić 6 liczb, które padły w jednej z największych kumulacji w Dużym Lotku. I nagle "wewnętrzne coś" mi mówi po kolei te liczby, zanim reporter je wymienił.
Innym razem oglądałem teleturniej "Familiada". I znowu ten sam przypadek. Ostatnie finałowe pytanie.
Do wygranej brakowało grającej rodzinie kilku punktów. Za chwilę ma być pokazana ilość respondentów, którzy odpowiedzieli na to pytanie/liczba punktów. I znowu "wewnętrzny głos" mówi mi 52. Za chwilę z ust prowadzącego program pada ta sama liczba.
Kilka razy zdarzyło mi się ostatnio, że gdy tylko pomyślałem o jakiejś osobie, której od pewnego czasu (najczęściej kilka tygodni) nie widziałem, ta osoba kontaktowała się ze mną telefonicznie lub odwiedzała mnie niespodziewanie tego samego dnia.

To są proste przykłady "przeczuć". Jednak osoba taka jak pan Jackowski ma tę zdolność rozwiniętą znacznie bardziej niż inni. Potrafi nią kierować. Ja nie potrafię. Jak dotąd udało mi się "przewidzieć" 2 rzeczy w czasie snu (atak z 11 września i zmiana projektu budowy świątyni opatrzności).
Nie wiem czy to się da jakoś pobudzać, czy rozwijać. Trzeba by było spytać ekspertów.

Właśnie moje doświadczenia przekonują mnie, że to jest możliwe. Krzysztof Jackowski jest dla mnie pewnym fenomenem. Jego sposób bycia jest bardzo naturalny. On się nie pyszni swoją zdolnością i stara się nią pokierować we właściwy sposób.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Posłuchajcie najnowszej wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego.
Pozostało nam na prawdę niewiele czasu....
  • 0

Millowisck.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pozostało nam na prawdę niewiele czasu....

To brzmi trochę tak jakbyś ironicznie rozsiewał panikę, czy to tylko dla mnie tak wygląda ? :D
Jak rozumie, wojna z Iranem jest nieunikniona ? To może trwajmy w tym zawieszeniu z tą wojną i sytuacją bankową w Polsce. Chociaż, ostatnio i tak dzieją się tak fantastyczne wydarzenia (Rosja pożycza Islandii 4mld dol, bo państwa zachodnie nie mają ochoty finansować inne państwo kiedy trzeba ratować swoje własne banki), że trudno jest przewidzieć co się stanie za dwa dni.
  • 0

DaMiAn85osg.
  • Tematów: 13
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ja w to wierze. Jacek rzadzi nie ma to tamto. Glupio byłoby nie wierzyc skoro wszystko sie sprawdza.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To brzmi trochę tak jakbyś ironicznie rozsiewał panikę

Daleki jestem od tego aby siać panikę,tym bardziej aby stosować do tego jakiekolwiek formy sarkazmu.
Nikt z Nas nie chce wojny - tego jestem pewien.
Niewielu tak na prawdę zdaje sobie sprawę z konsekwencji jakie przyniosła by wojna jądrowa.
To nie była by taka wojenka (1939-45) jak ta,którą pamiętamy z książek i z archiwalnych filmów emitowanych w telewizji.
To byłaby wojna na całkowite,totalne wyniszczenie.
Jackowski daje Nam wyraźny sygnał co dostrzega w swoich wizjach i nie wolno nam tego absolutnie ignorować.
Może nastąpi jakieś wydarzenie,które spowoduje że jego "straszna wizja" nadchodzącej wojny nie spełni się ale jak on sam stwierdził,"widzę przyszłość tak jakbym czytał książkę".
Scenariusz już jest aby tylko jak najdłużej nie można było znaleźć reżysera,który by to urzeczywistnił.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kolejna porcja informacji o rozrastającym się kryzysie:

Kryzys finansowy już uderzył w sport

Wszyscy boją się kryzysu finansowego. Blady strach padł także na sportowców. Od niedawna mówi się, że kryzys może zniszczyć Formułę 1. Giełdowe spadki w Rosji mogą spowodować zawieszenie rosyjskiej ligi. Miliarderzy, tacy jak Roman Abramowicz, mogą z powodu braku pieniędzy przestać inwestować w wielkie piłkarskie kluby.

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html

Rosja znów zamyka giełdy

Po środowych, blisko 15 procentowych, spadkach i zamknięciu rosyjskiego parkietu MICEX (Moskiewskiej Międzybankowej Giełdy Walutowej) w piątek ruszył obrót akcjami. Ruszył i... się zatrzymał, bo Federalna Służba ds. Rynków Finansowych po kolejnym pikowaniu parkietu wstrzymała obrót do odwołania.

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html
  • 0

Millowisck.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jackowski daje Nam wyraźny sygnał co dostrzega w swoich wizjach i nie wolno nam tego absolutnie ignorować.
Może nastąpi jakieś wydarzenie,które spowoduje że jego "straszna wizja" nadchodzącej wojny nie spełni się ale jak on sam stwierdził,"widzę przyszłość tak jakbym czytał książkę".

No to nie ignorujmy, jest wiele opcji wiele wariantów, wojna, szczególnie z użyciem broni jądrowej ( nie wiem jakie czynniki musiałyby wpłynąć by ktokolwiek użył jej w otwartym konflikcie, ale skutki mogłyby być tragiczne to fakt ), ale, co my właściwie możemy zrobić niż tylko przyglądać się temu wszystkiemu ? Przecież nie wyjdę z łopatą na podwórko i nie zacznę kopać schronu, co może nie byłoby takim złym pomysłem. Jackowski to widzi tak, wszystko się pogłębi, kryzys finansowy, już zaczyna odbijać się na gospodarce, to niezaprzeczalne i z dnia na dzień będzie bardziej odczuwalny w jej strukturach. USA jest państwem bojowym i dużo może zrobić by ratować swój tyłek, nawet wywołać wojnę z Iranem. Jednak to cały czas wydaje mi się bardzo mało realne... za duże ryzyko. Kryzys finansowy -> kryzys gospodarczy -> USA wywołuje wojnę by się ratować, tak to widzi Jackowski

dla entuzjastów którzy mówili że jeszcze nie jesteśmy narażeni na kryzys http://gielda.wp.pl/...twiadomosc.html

Jeżeli zaczynają spadać akcje takich spółek jak sieć sklepów Carrefour to już chyba nie jest to tylko kryzys czysto finansowy ...
  • 0

Millowisck.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Taka mała propozycja, może by tak połączyć te kilka tematów w jedną całość ? Byłoby znacznie przejrzyściej.
  • 0

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.nautilus....articlesid=1558 - nowy tekst o Jackowskim na Nautilusie.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Na zachodzie kilka gazet zdecydowało się opublikować tekst o „polskim jasnowidzu, który przewidział światowy kryzys gospodarczy” :o

Nagłówek z Nautilusa....oczywiście Jackowski genialny jasnowidz.

Doradcy Miedwiediewa ujawnili ostatnio tajny plan nad którym pracowali od początku roku, jak wykorzystać zbliżający się kryzys finansowy, aby pomóc swoim koncernom naftowym w przejmowaniu za grosze zagranicznych firm.
Gazeta Wyborcza

Teraz nasuwa się pytanie: kto dostał cynk od kogo ? Nafciarze od Jackowskiego czy odwrotnie ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych