Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krzysztof Jackowski znowu miał racje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
706 odpowiedzi w tym temacie

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A310 i A330 są samolotami dalekiego zasięgu, może nie są to maszyny identyczne, ale identycznego zastosowania - mogą operować na średnich i długich dystansach.
  • 0

#467 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

:)

#jedna osoba przezyla katastrofe, no to mamy zyjącą czarną skrzynkę :)

Ta "czarna skrzynka" do kilkuletnie, zszokowane dziecko.
Na pewno dużo się dowiemy. :o
  • 0

mieszku.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

teraz to wiadomo, wczesniej tego nie powiedzieli :(:(
Samolot rozbil sie blisko wybrzeza, wiec raczej skrzynkę wydobędą.
  • 0

Davidd83.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To było do przewidzenia że kolejny samolot spadnie , od pierwszego katastrofy airbusa informowano o trzech lub czterech poważnych kłopotach samolotów , myśle że przyczyna może tkwić w niezwykle silnych zjawiskach atmosferycznych za każdym razem samoloty mają kłopoty będąc w strefie burzowej a te są intensywniejsze niż kiedykolwiek
  • 0

DaMiAn85osg.
  • Tematów: 13
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To było do przewidzenia że kolejny samolot spadnie

Jasnowidze psia mać xD
  • 0

#471 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Chyba od tych jasnowidzeń sam mam już prorocze sny.
Już dwa razy przyśniło mi się bombardowanie bombami kasetowymi, lub coś w tym rodzaju.
  • 0

#472 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Bomba kasetowa bardzo skuteczna i przydatna rzecz. Polska w takim sąsiedztwie powinna ich mieć jak najwięcej.

Ciekawie byłoby gdyby ta dziewczynka powiedziała:

"Nagle w telewizorze pojawił się taki łysy pan, który w świszcząco-szeleszczącym języku powiedział, że przed startem wypruł kilka kabli z naszego samolotu bo obiecał ludziom 4 samoloty i padło na nas, że będziemy czwartym" :)
  • 0

butibu.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Warto zaznaczyć, że Jackowski łączył 3-4 samoloty pasażerskie od których zaczyna się wojna. Kiedy to przepowiadał to pierwsza myśl to, atak terrorystyczny a nie jakieś przypadkowe wypadki. Chyba, że te samoloty to tylko symbolika, bezpośrednio nie związane z wojną, w tej sytuacji czekamy na kolejne ;)

Pierwsze nasze skojarzenie, ze samolotami pasażerskimi to terroryzm - to taki odcisk historii najnowszej. Tymczasem, może być tak, że w trwający latem sezon ogórkowy, dziennikarze będą wypełniać świadomość publiczną doniesieniami o katastrofach lotniczych. W pewnym momencie, sezon na ogórka i kaczkę dziennikarską przerwie wojna. Może taka interpretacja będzie właściwa. Pamiętacie film "12 małp". Bruce Willis ciągle szukał wielkiej armii, która okazała się zaledwie garstką ludzi.
Z drugiej strony, Jackowski widział samoloty lecące w powietrzu. Czy to może oznaczać, że to nie te katastrofy widział?
  • 0

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

najpierw warszawa, teraz Gdańsk jest pod wodą, a wejherowo jest bez prądu. Te burze są naprawdę wielkie - południe Polski zalane.

Czasami mam takie myśli że Jackowski nei przewiduje tych wydarzeń, tylko o nich wie i je komunikuje. Wiem że to głupie ale to tak jakby wojsko naprawdę potrafiło kontrolować pogodę i te inne teorie spiskowe, a Jackowski miałby służyć jako kontrolowany przeciek informacji ;p
  • 0

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czasami mam takie myśli że Jackowski nei przewiduje tych wydarzeń, tylko o nich wie i je komunikuje. Wiem że to głupie ale to tak jakby wojsko naprawdę potrafiło kontrolować pogodę i te inne teorie spiskowe, a Jackowski miałby służyć jako kontrolowany przeciek informacji ;p

To nie jest głupie :) Szczególnie, że Fundacja Nautilus sieje dezinformację w kwestii teorii spiskowych. A, że Jackowski jest z nimi blisko związany, to jest to bardzo możliwe. Teraz będzie przewidywał takie rzeczy, a później dostanie do powiedzenia coś w co wszyscy uwierzą.
Chociaż jego zdolności odnajdywania zaginionych ludzi nie będę negował, bo to jest udowodnione.
  • 0

Davidd83.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pamiętacie słowa Jackowskiego o cudzie w izraelu ? :

http://www.gazetalub...YWIADY/12449993

"Te cuda w Izraelu będą mieć związek z tym, że Izrael w jednym momencie zmieni sprzymierzeńca ze starego na nowego. I to będzie ten cud "

http://www.pardon.pl..._bedzie_wojna_z
  • 0

P.Wiśniewski.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To nie jest głupie smile2.gif Szczególnie, że Fundacja Nautilus sieje dezinformację w kwestii teorii spiskowych. A, że Jackowski jest z nimi blisko związany, to jest to bardzo możliwe. Teraz będzie przewidywał takie rzeczy, a później dostanie do powiedzenia coś w co wszyscy uwierzą.
Chociaż jego zdolności odnajdywania zaginionych ludzi nie będę negował, bo to jest udowodnione.

1. Dezinformacja - w jakim sensie? (to tak ot)
2. Co np. ma dostać do powiedzenia? :} I jacy wszyscy? Podejrzewam, że ze 100tys. w całej Polsce o nim słyszało max. (a i to pewnie sporo przesadzam).
3. Nie wiem, czy jest udowodnione - ja np. nie widziałem żadnych dowodów a jedynie informacje na poziomie "znajduje... tak tak, znajduje, są dowody.... tak tak, masa ludzi, mnóstwo ludzi znalazł!"
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

3. Nie wiem, czy jest udowodnione - ja np. nie widziałem żadnych dowodów a jedynie informacje na poziomie "znajduje... tak tak, znajduje, są dowody.... tak tak, masa ludzi, mnóstwo ludzi znalazł!"

Mam kumpla policjanta z kryminalnej i nie dalej jak kilka dni temu rozmawiałem z nim m.in. na temat Jackowskiego.
Powiedział,że aktualnie "na usługach" policji (w całym kraju) pracuje trzech jasnowidzów.
I co się okazuje...... Jackowski ma z nich bezsprzecznie najlepsze wyniki.
Nie mam zamiaru gloryfikować Jackowskiego ale wierzę,że facet ma prawdziwy dar prekognicji do odnajdywania zaginionych ale również do przewidywania niektórych zdarzeń z przyszłości.
  • 0

P.Wiśniewski.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie twierdzę, że tak nie jest, ale... wybacz... Ty masz kumpla w policji, ja niestety nie, toteż w żaden sposób zweryfikować tego w stanie nie jestem. A pozytywna weryfikacja czegoś to dla mnie podstawa, jeśli mam w to uwierzyć.
  • 0

panifrał.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No i wczoraj kolejny samolot. Tym razem w Iranie, wszyscy pasażerowie zginęli:(
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych