Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krzysztof Jackowski znowu miał racje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
706 odpowiedzi w tym temacie

Argentum.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam taką oto propozycję.

Czy nie lepiej byłoby każdy nowy filmik czy cytat zamieszczać w nowym temacie? Np. utworzyć coś w rodzaju serii "Jackowski". Wtedy byłoby o wiele bardziej czytelniej. Poza tym, łatwiej będzie analizować, czy Jackowski miał rację, czy też nie.

Teraz naprawdę nie mogę się połapać z tymi filmikami...;/
  • 0

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przeciez pisal, ze w kocowce sierpnia ! a co juz jest sierpien? jeszcze nie, wiec sie nie unosic, ze nie trafil, bo jeszcze mozecie sie zdziwic w ciagu miesiaca.

Damian, on mówił, że wszystko ma się wydarzyć w połowie Lipca, nic się jednak nie zdarzyło, i dobrze, i nie zdarzy się (z tym sierpniem to on przełozył datę z lipca...)
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Krzysztof Jackowski podtrzymuje swoje słowa.
Coś się kroi na koniec sierpnia.
Co mówi jasnowidz? Krzysztof Jackowski podtrzymuje swój wcześniejszy scenariusz przyszłych wydarzeń. Twierdzi konsekwentnie (mimo wszystkich znaków na niebie i ziemi mówiących o przełamaniu kryzysu), że pod koniec sierpnia grozi Polsce (i światu także) jakieś gospodarcze załamanie. Podkreślił wyraźnie, że nie jest to efekt jakieś jego nowej wizji, ale tego, co kiedyś zobaczył próbując przeprowadzić wizję na rok 2009.

Krzysztof Jackowski mówił wyraźnie, że może to się zbiec z jakimś nagłym światowym wydarzeniem, które wpłynie na gospodarkę. Czymś nieprzewidywalnym, co zaskoczy wszystkich.

• 0

Profundis.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie przeczytałem ten artykuł na nautilusie. Powiem Wam że mam już dośc kryzysu, na szczescie ludzie rozmawiają o tym coraz mniej i nie słychac już ta często słowa "kryzys". Myśląc o czymś cały czas emitujesz energie zharmonizowaną z tą myślą i jest jak jest. A wracając do sedna, zastanawia mnie tylko jedno... co mogło by byc tym "szokiem" który ma nastąpic ; wojna, epidemia ?
  • 0

shiki.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja gdzieś czytałam, że kryzys znika...
To niby jak ma uderzyć w sierpniu?
No i to przekładanie daty z lipca (jak ktoś napisał) naciągane.

To ja sobie wymyślę, że stanie się 'cośtam' i tak będę co 3-4 miesiące przekładać datę... Pfff.
  • 0

panifrał.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no już wkrótce się przekonamy; do końca sierpnia niedługo.
  • 0

#502 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.

Napisano

z tymi 10cioma kawami to jest żart ??
2 paczki fajek dziennie to rozumiem ale 10 kaw ? :D :D
  • 0

#503 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Zapowiadał wojnę i jest punkt zapalny w Gruzji. Czy Krzysztof Jackowski znowu będzie mieć rację? Nie chcę tu prorokować ale może być coś na rzeczy.
  • 0

hm0.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie chcę tu prorokować ale może być coś na rzeczy.

Daj sobie spokój z proroctwami. Po prostu ujawniasz swoje lęki i oczekiwanie na coś "strasznego". I po co?
  • 1

#505 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Po prostu ujawniasz swoje lęki i oczekiwanie na coś "strasznego". I po co?

Bo lubię? Bo mi się to podoba? Bo to moja sprawa?

"Mamy dowód, że Obama nie może być prezydentem!"

Kalifornijska prawniczka Orly Taitz zaprezentowała coś, co - jak twierdzi - jest aktem urodzenia, który potwierdza, że Barack Obama urodził się w Kenii. Gdyby faktycznie Obama urodził się w Afryce, nie miałby prawa zostać prezydentem USA.

Taitz jest jedną z wiodących członków ruchu Birthler, który twierdzi, że Obama przyszedł na świat w Kenii, a więc, zgodnie z amerykańską konstytucją, nie miał prawa zostać prezydentem USA.

Ruch Birthler dyskwalifikuje akt urodzenia, potwierdzający, że Barack Obama urodził się 4 sierpnia 1961 roku na Hawajach. Akt ten przedstawiono jeszcze w czasie kampanii przed wyborami prezydenckimi.

Portal "The Inquisitr" od razu demaskuje najnowszą "rewelację" Taitz jako fałszerstwo. Dokument, stwierdzający, że Barack Obama urodził się w Coast General Hospital w kenijskiej Mombasie, jest jakoby kopią z lutego 1964 roku, wystawioną przez "Republikę Kenii". Rzecz w tym, że - jak można łatwo sprawdzić - Kenia, była kolonia brytyjska, uzyskała niepodległość w grudniu 1963 roku, ale nazwę Republika Kenii przyjęła w grudniu 1964 roku.

"Stuprocentowe fałszerstwo, nie ma co do tego żadnych wątpliwości" - pisze "The Inquisitr".

(meg, ap)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Mamy-dowod-ze-Obama-nie-moze-byc-prezydentem!,wid,11370089,wiadomosc.html
  • 2

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przeciez pisal, ze w kocowce sierpnia ! a co juz jest sierpien? jeszcze nie, wiec sie nie unosic, ze nie trafil, bo jeszcze mozecie sie zdziwic w ciagu miesiaca.

No tak a wcześniej mówił o lipcu i nic się nie stało...czy jak się skończy sierpień to będzie wrzesień ?

Popieram wcześniejszy post by umieszczać osobne tematy z tymi wizjami.

Co do Jackowskiego, kiedyś go zaciekle broniłem, dzisiaj jestem sceptyczny. Czemu ?

Radze odstąpić od fantazji i spojrzeć na realia. Polecam naszą giełdę, kursy walut i prognozy...nie wiem po co gadać o kryzysie skoro go nie ma. W Polsce jest nadal sporo inwestycji i kapitał zagraniczny wraca. Czy my Polacy nie potrafimy się cieszyć z tego co mamy ? Po co na siłę sobie wciskać kryzys ? Są państwa w gorszej sytuacji od nas.
  • 0

panifrał.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na stronie Fundacji Nautilus zaczęła się już niezła panika.
  • 1

Witchfinder General.
  • Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to może podasz jakieś konkretniejsze informacje z tej strony?
  • 0

Logos i Logos-em.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to może podasz jakieś konkretniejsze informacje z tej strony?

No rzeczywiście na nautilusie panika. Bardziej mi to zaczyna przypominać forum onet-u... Zacytuje parę postów, muślę, że odda to tamtejszą atmosferę:

Możecie dodać do tego coraz głośniejsze mówienie o upadku dolara,w L'Aquila Miedwiediew wyjął z kieszeni gotowy projekt monety z napisem Unity in Diversity.Bank Izraela przestaje skupować dolara http://www.ar15.com/...=1&f=5&t=912003 Generalnie więc nadchodzi czas zmian ,które będą bardzo bolały,runie wszystko-bezpieczeństwo,ekonomia itd. Przygotujmy się.

Dodać jeszcze do tego "bank holiday" i mamy apokalipsę za miesiąc...

Centralny bank Izraela przestaje skupowac amerykanskiego $ .

[http://www.haaretz.c...s/1106989.html]

[http://www.forbes.co...fx6761404.html]
coś sie jednak szykuje aż chuczy od plotek ,że ambasady USA skupują nagminnie obcą walute sa też i takie stwierdzenia ,ze na koniec sierpnia zamkniete zostana banki w USA być może a jest to bardzo prawdopodobne nastąpi zmiana waluty co ciekawe nie tak dawno Putin na spotkaniu G 20 pokazał nową swiatowa walute w tym wypadku monete .
Teraz mamy wymiar tego o czym mówił Jackowski ,że pod koniec sierpnia zobaczycie wydarzenie ,które nagle spowoduje światowy kryzys gospodarczy .
Moim zdaniem zostanie wprowadzona nowa waluta za dolara tylko pytanie czy czasem nie bedzie to waluta światowa ,która przyjmie nie znana liczba państw.

I jeszcze to:

Czy ludzie wariują przy każdej zmianie cyklu...
  • 0

#510 Gość_Armstrong2009

Gość_Armstrong2009.

Napisano

Nie chce nikogo urazić, rozumiem, że forum jest też o rzeczach paranormalnych, ale ta Fundacja Nautilus to naprawdę nie jest wiarygodna. Ostatnio przeglądałem ich filmiki na YouTube i naprawdę robią z siebie pośmiewisko.

Np. Nagrali ewidentnie przelot ISS, ale wg, nich to jest UFO, albo cień jednego z satelitów na Jowiszu nazywają UFO na tle Jowisza...(film jest puszczony w przyspieszonym tempie i wydaje się, że coś tam jest i szybko przelatuje)

Mam nadzieję, że Krzysztof Jackowski nie będzie z nimi wkrótce współpracował, ci ludzie przedstawiają go w złym świetle.

Za to samego Jackowskiego uważam, za naprawdę dobrego jasnowidza, czekam w dalszym ciągu na spełnienie bądź nie jego przepowiedni. :)
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych