Napisano 06.02.2012 - 10:43
Napisano 06.02.2012 - 11:27
Jackowski powiedzial ze dziecko zyje, a okazalo sie ze niezyje...
Napisano 06.02.2012 - 15:08
Wiesz, tak jak uzytkoniwk muchomor napisal wyzej, w mniejszych blokach zsypu po prostu nie ma, a zastepuja je "smietniki" takie jak na zdjeciach wyzej. Faktycznie "smietnik" to nie "zsyp", ale nikt sie tutaj o to nie kloci ; )uparliście się zsypu jako śmietnika a to nieprawda. Zsypem nie jest nazywany śmietnik. Nawet w blokach, gdzie takowy zsyp występuje, zsypem nie jest śmietnik na dole, a rura prowadząca do niego, przez którą trafiają tam śmieci. Ten budek stoi w pobliżu innych dźwigów do nawęglania parowozów. Wszystkie w podobnym stanie.
Napisano 06.02.2012 - 15:27
PS. Wlasnie byla konferencja prokuratury, ktora nie wykluczyla, ze faktycznie moglo dojsc do wypadku poniewaz dziecko mialo pewne slady z tylu glowy.
Napisano 06.02.2012 - 15:39
Napisano 06.02.2012 - 15:45
Jackowski pomylił się mówiąc że dziecko zostało uduszone, sekcja wykazała że przyczyną śmierci był uraz głowy. Na razie nie zostaną postawione zarzuty morderstwa wobec matki Magdy, choć teraz to już trudno wierzyć na słowo w jej wersję zdarzeń. Cóż więcej można dodać, cała ta sprawa nie mieści się w głowie.
Użytkownik ultimate2000 edytował ten post 06.02.2012 - 15:47
Napisano 06.02.2012 - 15:49
Jackowski pomylił się mówiąc że dziecko zostało uduszone, sekcja wykazała że przyczyną śmierci był uraz głowy. Na razie nie zostaną postawione zarzuty morderstwa wobec matki Magdy, choć teraz to już trudno wierzyć na słowo w jej wersję zdarzeń. Cóż więcej można dodać, cała ta sprawa nie mieści się w głowie.
Krzysztof Jackowski już następnego dnia po zaginięciu półrocznej Magdy z Sosnowca przekazał dziennikarzom z redakcji kilku gazet oraz jednego z portali internetowych, że - według jego wizji - dziecko nie żyje, a za śmierć dziewczynki odpowiedzialna jest matka, której pomagał pewien mężczyzna "z najbliższego otoczenia".
- Usłyszałem, że nie mogą tego opublikować - mówi najsłynniejszy polski jasnowidz podczas piątkowej wizyty w redakcji "Dziennika Bałtyckiego".
Jak już mówisz to mów prawdę, narazie podane są wyniki powierzchniowego badania, cytując Panią prokurator... "wyniki sekcji zostaną podane w ciągu kilku dni" , narazie po prostu nie wykluczają wersji matki. Wiesz oglądałem tą konferencje prasową.
Użytkownik pdjakow edytował ten post 06.02.2012 - 15:55
Napisano 06.02.2012 - 15:59
Napisano 06.02.2012 - 16:12
http://tvp.info/informacje/polska/wstepne-wyniki-sekcji-zwlok-madzi/6431780
http://wiadomosci.wp...,wiadomosc.html
Ja mam takie informacje, "wstępne wyniki sekcji" brzmi dość jednoznacznie. Oczywiście trzeba dokonać dodatkowych badań. Nie mam w zwyczaju oglądać telewizji, jeśli się mylę to nie będę upierać się przy swoim.
Użytkownik ultimate2000 edytował ten post 06.02.2012 - 16:12
Napisano 06.02.2012 - 16:27
no właśnie "wstępne" nie ostateczne, a więc jescze nie możemy mówić co się stało a co nie. Ale powiem Ci ze nie dziwie się, to co teraz tv ( wszystkie ) wygadują to jakas masakra ! Kurcze widziałęm i słyszałem co Pani prokurator mówiła ! Chcą z nas zrobić debili !
Napisano 06.02.2012 - 19:10
Jak już mówisz to mów prawdę, narazie podane są wyniki powierzchniowego badania, cytując Panią prokurator... "wyniki sekcji zostaną podane w ciągu kilku dni" , narazie po prostu nie wykluczają wersji matki. Wiesz oglądałem tą konferencje prasową.
Napisano 08.02.2012 - 21:36
Użytkownik Mystic edytował ten post 08.02.2012 - 21:37
Napisano 08.02.2012 - 22:21
Jackowski mówi też: - Uważam, że Iwona wsiadła do samochodu, który na nią tam czekał. W jej zniknięcie zamieszanych jest dwóch mężczyzn, których zresztą znała.
Jego zdaniem dziewczyna została zamordowana. Gdzie? - Na terenie Gdańska. Widziałem obmurowanie, jakby fundamenty, między którymi zbierała się woda. Jakiś drewniany domek, altana. Wydaje mi się, że wiem, gdzie jest to miejsce - kończy jasnowidz.
Użytkownik andar edytował ten post 08.02.2012 - 22:23
Napisano 10.02.2012 - 13:22
to wyjaśnijcie jeszcze, dlaczego raz powiedział, że wypadek, bo w mediach tak sugerowano, a drugi raz, że celowe uduszunie, bo zaczęto też w mediach już o tym wspominać, że to nie musiał być wypadek.
Napisano 12.02.2012 - 01:11
Napiszę jeszcze raz, żeby sytuacja była jasna, klarowna, przejrzysta i oczywista ..
Wczoraj wieczorem natknąłem się na wizję Jackowskiego .. w związku z tym, że od początku śledzę sprawę z ciekawości chciałem sprawdzić co jest grane .. aby znaleźć jakiś punkt zaczepienia włączyłem Zumi i analizowałem trasę, którą szła matka z wózkiem w poszukiwaniu dużej, metalowej konstrukcji. Inne lokalizacje niż trasa, którą szła matka nie wchodziły w grę, ponieważ policja już sprawdziła na monitoringu oraz poprzez logi telefonu komórkowego, którędy szła matka. Na trasie, którą szła są tylko różne budynki, kamienice i na końcu bloki .. oraz .. jedna duża, metalowa konstrukcja czyli hala sportowa, niedaleko torów kolejowych o czym zresztą wczoraj pisałem. Byłem przekonany, że jeśli wizja jest prawidłowa to jest to jedyne możliwe miejsce ukrycia ciała i chciałem to sprawdzić ale wczoraj już sobie odpuściłem bieganie na mrozie w ciemnościach po parku i miałem się wybrać tam rano. W nocy pojawiły się informacje, że znaleziono ciało za halą sportową przy torach kolejowych. Chcę zaznaczyć, że jest to miejsce na początku trasy, którą szła matka - dziecka natomiast szukano na końcu trasy, czyli dwie dzielnice dalej, w związku z tym Jackowski nie mógł do tego dojść analizując tą sprawę - musiał mieć wizję. Nie jest to też jak podają media 1,5km od miejsca gdzie szukano wcześniej tylko trochę dalej.
Często jest tak, że pojawiają się ludzie, którzy w obliczu prawdy czy oczywistych faktów i tak będą zaprzeczać i krytykować .. tak to już jest .. podobnie zresztą jak ze sprawą Rutkowskiego. Nie ważne, że zakończył sprawę .. najważniejsze, że nie miał licencji, że doprowadził do prowokacji i inne bzdety i pierdoły, które tak naprawdę nie mają żadnego znaczenia. Podobnie jest tutaj .. nie wiemy jak wyglądają wizje Jackowskiego, podejrzewam, że mogą to być jakieś obrazy z miejsca lub okolic miejsca ukrycia zwłok .. właściwie po dzisiejszym obejrzeniu tego miejsca jestem tego pewien .. facet musiał zobaczyć tą halę i ten "zsyp", może niezbyt wyraźnie, może przez mgłę, może to była jakaś krótka migawka ale coś musiał zobaczyć.
Wklejam widok z Zumi na to miejsce .. w lewym górnym rogu duża metalowa konstrukcja czyli hala widowiskowo-sportowa, w prawym dolnym rogu zaznaczyłem miejsce znalezienia ciała, którego nie widać z góry ze względu na drzewa.
Niektórzy zarzucają, że nie przewidział tych ruin "budynku" gdzie znaleziono ciało tylko jakiś zsyp. Otóż jak pisałem we wcześniejszych postach to właśnie przypomina zsyp.
Jestem pewien, że gdyby nie odnaleziono ciała dziewczynki, znalazłbym ją dzisiaj rano na 100% ..
Sprawa jest prosta : Krzysztof Jackowski znowu miał rację !
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych