Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krzysztof Jackowski znowu miał racje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
706 odpowiedzi w tym temacie

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Podejrzewam, że raczej jako wysłannik portalu to pojechałby ktoś inny niż jeden z naczelnych sceptyków.

Nie rozumiem. Myślisz że aby panowie psionicy pojechali ?
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mam na myśli kogoś z kadry moderskiej ewentualnie supportu.
I raczej nie byliby to radykalni sceptycy, bo tacy jak widać mogliby "jasnowidza" zniechęcić.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To już lepiej jakby admin się zebrał.

Tak się składa że moderatorzy to ścisła czołówka światłych ludzi tego forum - jedynym wyjątkiem od tej reguły jest Tiamat.

Jeżeli już by się coś kroiło to proponuje zestawienie jeden moderator i Aguila - bo jest kreatywny ;)
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Naprawdę myślałeś, że jak zadzwonisz i poprosisz Jackowskiego, żeby ci udowodnił swoje zdolności to by to zrobił? Komu by się chciało, mając zawalone całe dnie przeprowadzać mało znaczący eksperyment. Być może faktycznie inny efekt będzie jeśli będzie to misja "oficjalna" i rezultaty będą zamieszczone zarówno na tym forum jak i największych polskich stronach o tej tematyce. Ale to czy się zgodzi zależy już tylko i wyłącznie od jego chęci. Asieńka żal ci ludzi którzy mu wierzą? A mi żal ludzi, którzy mu nie wierzą i nikomu innemu, zresztą to nie jest tylko kwestia wiary czy nie wiary. Wielu ludzi tutaj kategorycznie odrzuca, że Jackowski mówi prawdę. Jeszcze raz pasuje tutaj wg mnie nieśmiertelny cytat z K-PAXa:
"Uznam, że mogę być Robertem Porterem, jeśli ty uznasz,że mogę pochodzić z K-PAX." Parafrazując, uznam że Jackowski może się mylić, jeśli wy uznacie, że może mówić prawdę :)
  • 0

rybak.
  • Tematów: 19
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jackowski odnalazł ciało ostatniej ofiary szkwału na Mazurach

http://wiadomosci.wp...mp;ticaid=148eb
  • 0

wielki_mis.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy znowu ktoś powie że to przypadek.Coś za dużo tych przypadków.
Jak można zgadnąć że ten człowiek tam leżał.
I jest potwierdzenie z policji. Są jednak potwierdzenia z policji w które niektórzy nie wierzyli.
  • 0

#82 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Nie wiesz, że człowiek to istota, która musi zobaczyc na własne oczy, że coś miało miejsce? Inaczej nie da rady. Człowiek, to twór o słabej wierze.
  • 0

wielki_mis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem że to istota o słabej wierze :>
Ale jest też istotą rozumną i tak wiele dowodów na istnienie jasnowidzenia powinno dać jej dużo do myślenia :>
  • 0

Chessman.
Reputacja

Napisano

Właśnie miałem pisać o tym, że najwyraźniej ten spisek jest większy niż ktokolwiek podejrzewał, nawet Rzeczpospolita jest opłacona przez FN i Jackowskiego :]
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Krzysztof Jackowski! Jasnowidz. :cafe:
A milion dolarów nagrody czeka :drink:
  • 0

wielki_mis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o temat jasnowidzenia ogólnie to zachęcam do oglądania na Discovery w piątki o 21 programu -"świadek jasnowidz"
Są tam pokazane sprawy właśnie kryminalne coś podobnego czym zajmuje się Jackowski.
Są te opowieści potwierdzone przez policjantów biorących udział w danym śledztwie i wynikające z tego dowody że jasnowidzenie istnieje.Policjanci zaprzeczają że osoby które pomagały w śledztwie mogły wejść w posiadanie tych wiadomości inaczej niż przez jasnowidzenie.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o temat jasnowidzenia ogólnie to zachęcam do oglądania na Discovery w piątki o 21 programu -"świadek jasnowidz" Są tam pokazane sprawy właśnie kryminalne coś podobnego czym zajmuje się Jackowski.

Opini na temat Jackowsiego jest wiele w sieci łącznie z takimi że skasował 200-300 zł i nic nie zdziałał :cafe:
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

Moze by sprobowal odnalezc tego Pana milionera zaginionego na pustyni Nevada ? kupil by sobie nowego Rolexa i to z diamentami za wskazanie miejsca jego pobytu.
  • 0

Chessman.
Reputacja

Napisano

Tak jak by miał czas na zajmowanie się każdym zaginięciem. Miejcie litość dla niego.
  • 0

wielki_mis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Opini na temat Jackowsiego jest wiele w sieci łącznie z takimi że skasował 200-300 zł i nic nie zdziałał

Tak, opinii jest wiele.Przecież i sama fundacja przyznaje ze ma wady np. umawia się z kilkoma osobami naraz czy też zapomina z kim się umówił.Może też do takich sytuacji dochodzić.Przecież spotyka się w ciągu dnia z wieloma osobami i każda chce pomocy.To nie znaczy, że jeśli jest zapominalski, to nie znaczy że jest oszustem.
Jest człowiekiem jak każdy z nas ma swoje wady to nie znaczy że nie ma daru.
I ten program który reklamowałem na Discovery potwierdza to, ze jest takich ludzi więcej.
Wypowiadają się tam policjanci, którzy nigdy nie wierzyli w to zjawisko, jednak skorzystali z pomocy jasnowidza za namową rodziny.Po kontakcie z jasnowidzem zmieniali zdanie i przyznawali że ci ludzie nie mogli tych informacji znać z innych źródeł.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych